Eve Online > Incursions
Co przygotowuje CCP (stale aktualizowane)
Gizmo79:
--- Cytat: Albi w Wrzesień 25, 2010, 20:07:56 ---No bez przesady, kto by chciał safe pve.
--- Koniec cytatu ---
Cała masa ludzi.
olaf:
No ale tak jest naprawdę, gdyby ludzie nie chcieli być bezpieczni to by 70% populacji w grze nie siedziało w high-secach. Wdupanie statków co chwila na misjach też by podniosło krzyk graczy, jak to było w przypadku AI Sleepersów, które nerfili. Gra ma zarabiać, skoro 70% ludzi chce być bezpiecznymi, to CCP im to da i nie ma się czym ekscytować, biznes is biznes, a amerykańskiemu nastolatkowi, ważącemu 120 kg po wypiciu 20 Mountain Dev, potrzeba tylko migoczących krzyżyków, kilku błysków i chwili triumfalnej radości, nie smutku bo mógł by na zawał zejść i nie płacic CCP za gre.
Doom:
--- Cytat: Lo K'Chen w Wrzesień 25, 2010, 04:18:32 ---Doom, wiem, że jestes moderatorem Cetrali i starasz sie mocno żeby ten portal zył... ale nazywanie nas czy BuFu dziwkami nie jest ładne. Niezależnie od tego czy chodzi Ci o nanodziwki, czy inne jakieś...
[mod]Nanodziwka jest powszechnie używanym określeniem Vagabonda/Cynabala, z historia sięgającą jeszcze "nano-ery". Nie przesadzajmy z braniem tego do siebie. SokoleOko[/mod]
--- Koniec cytatu ---
Dobrze oficjalnie: jeżeli ktoś jeszcze poza osobami które dały mi to odczuć poczuł się urażony moim postem przed modyfikacją Xarthiasa to przepraszam. Pisząc go nie odnosiłem się do pilotów, ale do kombinacji statku i techniki latania nim determinowanym przez model fitowania.
Kara Mon:
--- Cytat: Albi w Wrzesień 25, 2010, 20:07:56 ---No bez przesady, kto by chciał safe pve. Bezpieczne pve = nudne pve. Ludzie chcieliby przygodowego pve które wiąże się z ryzykiem i kombinowaniem ale daje tyle kasy że opłaca się ryzykować. Najbliższe temu są chyba misje FW. Analogicznie, niemal wszyscy chcieliby pvp tylko nie takiego w którym się długo lata bez skutku albo dostaje wpierdziel.
--- Koniec cytatu ---
I teraz popatrz na populacje WoW a Eve, w wow masz 100% safe pve bez death penalty, co najwyzejk rajd sie nie uda i zaraz zrobi sie drugi, nic nie tracis zpo smierci nikt cie nie zgnakuje w trakcie zyc nie umierac . 15 milionow ludzi na swiecie nie mzoe sie mylic ???
lastverb:
Ta i jeszcze jak to lecialo? "Jesli gracz Eve odejdzie i zacznie grac w WoW to srednia IQ obu grup wzrosnie".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej