Eve Online > Incursions
Co przygotowuje CCP (stale aktualizowane)
Doom:
--- Cytat: Xeovar w Wrzesień 23, 2010, 14:15:26 ---Dodatek jest z dupy, bo obiecali że następny duży content to będzie incarna (aka ambulation aka walking in stations) i ewidetnie nie zdążyli.
Dlatego jako zapchajdziurę dostajemy kreator avatarów....
--- Koniec cytatu ---
A czy przypadkiem na ostatnim fan feście ni podawano informacji że Incarna najwcześniej to 2011
Xarthias:
Jeszcze parę miesięcy temu wszyscy strasznie narzekali, że zamiast wprowadzać coś użytecznego, to się simsami zajmują... Jak wprowadzają content inny niż Incarna, to nagle źle, bo miała być Incarna :P
Z tego co pamiętam, to najbliższym "obietnicy" było stwierdzenie, że postarają się zacząć wprowadzać Incarnę w zimowym dodatku 2010. I że do pełni funkcjonalnolności będzie potrzeba kilku dodatków.
W Incursions będzie tworzenie awatarów pod Incarnę, więc nie rozumiem pretensji? :D
Jak bardzo komuś Incarny brakuje, to w kerfurze widziałem dzisiaj promocję na Simsy 3 :P
Okropniak:
--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 23, 2010, 14:46:39 ---Jeszcze parę miesięcy temu wszyscy strasznie narzekali, że zamiast wprowadzać coś użytecznego, to się simsami zajmują... Jak wprowadzają content inny niż Incarna, to nagle źle, bo miała być Incarna :P
Z tego co pamiętam, to najbliższym "obietnicy" było stwierdzenie, że postarają się zacząć wprowadzać Incarnę w zimowym dodatku 2010. I że do pełni funkcjonalnolności będzie potrzeba kilku dodatków.
W Incursions będzie tworzenie awatarów pod Incarnę, więc nie rozumiem pretensji? :D
Jak bardzo komuś Incarny brakuje, to w kerfurze widziałem dzisiaj promocję na Simsy 3 :P
--- Koniec cytatu ---
Prawdę mówiąc to ani jedno ani drugie (ani brak ani obecność Incarny) mi nie pasuje - byłbym szczęśliwym Okropniakiem jakby wymyślili coś odnośnie gallente - z tego co widziałem było to jednym z punktówy które jeszcze w lutym były wysłane do CCP i... cisza.
Uwielbiam posiadać wyskilowane statki z których każdy jest grywalny pod warunkiem że akurat wyjątkowo mam na nim fit pod konkretnego przeciwnika - bo wszyscy inni mnie zjadą.......
Racjel:
Jakoś tak słyszę tylko jak WSZYSCY narzekają, bo to... bo tamto... przecież jak wam się nie podoba to nie musicie grać, nikt was nie zmusza a jak wiadomo CCP ma własna wizję rozwoju EVE.
SokoleOko:
Jak pograsz trochę dłużej i zainwestujesz w ten świat setki godzin, to nie będziesz wygłaszał zdań w duchu "zasady numer 1 polskiego HR", która brzmi "jak się nie podoba, to wypier..." ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej