Eve Online > Dyskusje ogólne

czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve

<< < (2/13) > >>

Xarthias:
Odpowiedzi na pytanie są poprawione - mam nadzieję, że jasno już określają co i jak :)
Hastowego posta wyczyściłem, żeby zamętu nie wprowadzał.

Hastrabull:
oj cicho, robiłem to rano, zaraz po obudzeniu i do tego wkurwiony waszymi kłótniami tutaj!

Dzięki Xarth :)

NeX:
NIE! - Centrala podoba mi się taka, jaka jest.

Jak dla mnie, to możecie się na niej pochwalić swoim najładniejszym simsem.
To, że Centrala jest dedykowana graczom EVE powoduje, że i tak 90% zawartości jest związane z EVE.

Jest zadaniem nowych użytkowników aby byli aktywni i ją uzupełniali o nowe treści związane z EVE, bo trudno wymagać aby po kilku latach gry ci sami ludzie pisali te same odpowiedzi po raz setny w tym samym miejscu. Nie widzę żadnego powodu dla, którego ktoś kto sobie odpuścił na razie  EVE nie miał możliwości pochwalić się, że świetnie gra teraz w pokera i bierki.

Tworząć community trzeba zdawać sobie sprawę, że aktywność graczy nawet w ulubionym tytule jest zmienna i czasem spada do zera. To nie powód aby ich od razu tracić, na rzecz innych portali. Przerywałem grę przez ostatnie pięć lat ze trzy razy, to niby co - mam 4 konto na Centrali założyć, albo przestać ją czytać gdy nie zechce mi się zapłacić abonamentu?

Za przeproszeniem kto tą stronę będzie administrował i utrzymywał przy życiu jak postawicie ultymatywnie, że jest tylko dla aktywnych graczy EVE.

Hastrabull:
Lud decyduje. Sami musicie wiedzieć czego chcecie i zarazem być świadomi wszelkich konsekwencji związanych z waszą decyzją. My, czyli administracja zrobimy tak, jak wy chcecie.

Xarthias:
A ja myślałem, że my Admini i tak zrobimy tak jak będziemy chcieli :P
A na poważnie - nawet i milion ankiet nie da nam odpowiedzi na to, jak zrobić Centralę, żeby dogodzić wszystkim.
Czego nie zrobimy i tak ktoś będzie niezadowolony, za co z góry przepraszam :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej