Eve Online > Dyskusje ogólne
czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve
LosBekoczoS:
Ja tylko twierdze jedna rzecz.. Centrala juz dawno przestala byc miejscem tylko o eve. Stala sie strona/forum pewnej grupy ludzi ( oczywiscie pojawia sie swierza krew np ) lecz przykladowo Ja spamuje juz centrale z 5 lat i mam sie dobrze z tym czy gram chwilowo w eve czy mam akurat breake. Naprawde czy tak trudno zrozumiec ze zamykanie sie calkowite na rozwoj comunity jest fizycznym skazaniem sie na totalna pustke ? Ilu mamy nowych piszacych ludzi miesiecznie ? takich co napisza wiecej niz 5 postow ? 2-3 ? 10 ?
Rly Centrala jako comunity TAK centrala tylko o eve NIE centrala mmo NIE. Poprostu chodzi o swobode wymiany mysli przez tych "dziadkow" i nie tylko.
Jrkan:
Zagłosowałem na "Tak", ale w rozumieniu, że wracamy do starego modelu, czyli dyskusji o innych grach w dziale Inne gry, a nie tworzenie osobnych działów bo akurat jakaś gra wzbudziła większe zainteresowanie środowiska EVE. Dział ten nawet bym przeniósł o poziom wyżej, na równi z Flamewar i Off Topic.
Voulture:
Tak samo jak scrapheap wolalbym zeby centrala skupiala osoby ktore graly graja lub chca grac w eve - to zazwyczaj osoby ktore wola dosc ambitniejsze gry i prezentuja soba jakis odrobine wyzszy poziom *tfu tfu*.
Rehadzio:
Kurcze nawet ja zaglosowalem :)
Ile mozna czytac o kolejnym ficie na ravena ..hrhrhr. Centrala potrzebuje odmian bo nie ma co czytac w pracy.
ko0rt:
Głos oddano. Moim zdaniem tak, jak Scary napisał. Dużo ludzi jednak sie poznaje w trakcie paru ładnych lat przygody z Eve i trudno namawiać wszystkich żeby przy okazji zarejestrowali się na forum Starcrafta, czołgów, supreme commandera... itd. Nie rozumiem dymu, tak jak i nie rozumiem cenzury na tym forum (bardzo przeszkadzający jest fakt usuwania threadów, w których argumentuje się wytykane administracji błędy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej