Eve Online > Dyskusje ogólne
czy chcecie zeby centrala byla tylko o eve
Dormio:
Scaryman, ale chcesz mieć forum o wszystkich grach w jakie grasz czy o EVE, bo póki co centrala w nazwie ma EVE...
Gregorius:
--- Cytat: solo w Wrzesień 16, 2010, 11:20:32 ---eve jako temat dla wielu nawet grających graczy jest tematem wyczerpanym... i aktywują się tylko jak się jakiegoś flama rozkręci albo coś się faktycznie w tym eve dzieje...
centrala tylko o eve to nudna centrala...
Gregorius
[btw. nie mam nic przeciwko topicom typu "o czołgach" czy jakoś tak. Jednak kierowanie całego forum w stronę innych mmo może spowodować nalot bydła i emo-neo.
ktoś kto innym wymyśla od czterokopytnych... zazwyczaj sam należy do tego zacnego grona - a takie wypowiedzi służą jedynie prymitywnemu zgnojeniu ludzi którzy mają inne zdanie. forum jest od tego aby dyskutować i zciągać na nie jak najwięcej ludzi - inaczej robi się kółeczko wzajemnej adoracji.
to nie twój klasztor... wszędzie nie możesz być bogiem. :-\ i mam nadzieje że ludzie to zrozumieją i coś się tu ruszy na +.
--- Koniec cytatu ---
Chyba mało bywałeś na innych forach mmo ;)) Niech ci będzie. Nie będę wymyślać od czterokopytnych. Mea culpa.
Jednak uważam, że Centrala powinna być o EvE a nie o innych grach - tak, jak skwitował to Ireul ;) Ja ten klasztor lubię. Jest takie nieśmiertelne zresztą powiedzenie (nie pamiętam, czyjego autorstwa) - cytowane w wieeeelu wątkach we flejmie. Zaczynało się: jak się nie podoba..... I problem z głowy ;)
Straszny:
@Dormio
nie no... nie rób potwora z tego, po co mi forumowicze do np Torchligt czy Obliviona? Dlaczego widziałbym tematy o fajnych grach na forum EVE pisałem pare razy, wystarczy.
zresztą to bez znaczenia co chce, niech memberzy zagłosują jak widzą centrale.
[VIDE] Herezja:
O dziwo głosowałem na NIE ale ... obawiam się jednego. EVE jest grą dla ludzi z pewnego przedziału wiekowego i gdy zagoszczą tu inne gry może być co najmniej nieprzyjemnie gdy dzieci neo zaczną spamować wątki poświęcone innym grom niż sami grają. Nie na jednym forum to widziałem i ... zastanówmy się co wtedy? Więcej moderatorów czyli więcej osób uprzywilejowanych wydatnie uczestniczących we wszelkich flejm-ach?
ps. Chciałbym aby wszystko było jasne. Obecny wygląd portalu i forum mi odpowiada. Jeśli mają się na nim pojawić nowe działy poświęcone innej grze lub grom niech będą od razu nie widoczne (o ile to możliwe) + na głównej stronie portalu a także forum powinna być instrukcja jak je aktywować (niewidoczne wątki).
eX:
Nie róbcie z centrali od razu jakiegoś portalu gier online, ale dajcie też ludziom możliwość podyskutowanai o czymś poza eve
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 16, 2010, 10:08:43 ---jako alternatywe mozna pomyslec o uruchomieniu wortalu o wot z forum np. pod adresem http://wot.eve-centrala.com.pl albo pomyslec w strone ewolucji centrali eve w strone centrali mmo i powoli to rozwijac w takim tempie jak centrale.
--- Koniec cytatu ---
zglaszam sie na moda ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej