Eve Online > Dyskusje ogólne

Znowu te czołgi... czyli o wyzszości EVE nad Wot i dyskusje poboczne

<< < (2/42) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Ezrael w Wrzesień 15, 2010, 15:18:09 ---w tej chwili i tak blob drejow bije prawie wszystko

--- Koniec cytatu ---

Czy moglbys mi pokazac patch notes kiedy drejk byl zmieniany?

Zsur1aM:

--- Cytat: Frankie w Wrzesień 15, 2010, 15:29:32 ---Nie kiedyś tak było. Wielka bitwa to było 60-40 ludzi.

--- Koniec cytatu ---

Ale on pisze o 3-4k zalogowanych kont :D
Gdy ja zaczynalem (polowa 06') w grze bylo juz 22k+ ludzi online ;)

--- Cytat: Frankie w Wrzesień 15, 2010, 15:29:32 ---Przypomnijcie sobie że carriery i dready weszły do gry przed bs/bc. Bicie carriera cruiserem to była zupełnie inna bajka.
--- Koniec cytatu ---
Woot? Carriery wyszly w RMR, w tym czasie byly i BSy i BC. Dredy wyszly patch wczesniej i BS'y tez juz byly. Gramy chyba w inna gre x_x

--- Cytat: Frankie w Wrzesień 15, 2010, 15:29:32 --- Usunięcie obszarowego dd spowodowało wysyp nieskończonej ilości blob flot noobów, bo obecnie nic ich nie zabije.

--- Koniec cytatu ---
Woot t2  :o ;D

Xarthias:
W 2005 (w połowie) rekord ilości graczy to było coś po 11k. Średnio było właśnie około 4k osób, w weekendy wieczorami dobijało do 8-10k.

Zsur1aM:

--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 15, 2010, 15:40:50 ---W 2005 (w połowie) rekord ilości graczy to było coś po 11k. Średnio było właśnie około 4k osób, w weekendy wieczorami dobijało do 8-10k.

--- Koniec cytatu ---

Yup, ale nie w w drugiej polowie '07 gdy TRI bilo YW =)

Straszny:
a gdzie ja napisałe że 4000 dotyczyło okresu bicia YW przez Tri ?
Przypominają mi się różne epizody z moich 5 lat gry.

Nie umiem CI podać miesiąca ale jestem pewien że jak zaczynałem grać to regularnie tyle widziałem na ekranie logowania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej