Forum Gry > World of Tanks
czolgi na ktore czekacie
ThakRa:
http://www.youtube.com/watch?v=CiCqNfpmZxI&feature=related
A ja czekam czy wprowadzą to w brytyjskich czołgach (od 4:07 min). Sprzęt tylko dla maniaków i hardkorowców w WoT :)
Trefnis:
a ja juz mam swoj tank wybrany do ktorego bede dazyl po hard wipie
jest to isu-152 z dzialem bl-10
to co on robi to poprostu miazga
kt po 1 strzale ma okolo 43-46% zycia
vk45 raz zdjalem na 2 strzaly
ale najlepsze co w tym td jest to ten paniczny strach jaki on budzi
nie raz mialem sytuacje na takim lakevill gdzie sam trzymalem przelecz w szachu majac po drugiej stronie np 2x vk45 i mousa :)
poprostu kazdy z nich wiedzial ze zdejmie mnie na 2 strzaly ale bal sie wychylic bo ja tez po 1 strzale zabieralem po okolo 40%
isu i jakas artyleria jesli nic drastycznie nie zmienia, taki hummel to isk printing machine :D
Straszny:
a ja w ramach protestu sprzedałem Jagditgera
wole zabawy wymaksowanymi medami
Jagdtiger to esencja klocowatości, poteżnego przedniego pancerza ale i fatalnych właściwości jezdnych. ISU152 czy Jagdpanthera to przy nim błyskawice.
Działo, to drugie, ma potężne. Potworne wręcz. Ale co z tego jak to jest pojazd dla kamperów-maniaków. Nie ma w nim za grosz uniwersalności i za grosz możłiwości solowania (słabiutki speed i pancerz z tyłu wykluczają przeżycie przy otoczeniu przez medy). Jeśli z niemieckich ciężkich heavy TD coś ma jeszcze sens to Fredek. Działo 128 słabsze niż zmodyfikowane w Jagdtigerze, ale za to jednak cały pojazd jest żwawszy i lepiej radzi sobie w sytuacjach krytycznych ataku wolf-packa :)
sprzedałem w cholere, heavy tanki niemieckie koncze na Konig TIgerze, ostatnim fajnym czołgu, a TD na Jagdpantherze. Panthera rulez.
czekam na amerykańców.
Starakopara:
sorki, że tak oftopowo, ale oco loco w tym soft i hard wipe? ;)
Trefnis:
soft wipe juz byl
chodzi o to ze caly twoj exp jaki zdobyles jest przenoszony na free exp
a caly inwentarz przechodzi na iski ale po cenie jaka zaplaciles (plus oczywiscie to co masz na wallecie)
dodatkowo np tanki za zloto oddaja zloto, sloty kupione za zloto robia to samo
hard wipe to calkowite czyszczenie, czyli zaczynasz kompletnie od zera jak i wszyscy inni
no i nie bedzie juz 150 golda na dzien, tak ma byc na oficjalna premiere
edit: scary wlasnie dlatego wole riskie td, bo bardziej mi pasuje granie glass cannonem niz molochem
isu moge sie spokojnie przyczaic, strzelic i potem uciec/zmienic lokacje
zwrotny jest dosc, szybki (40 pare km/h bez problemu) tylko w biegu skreca jak tramwaj
ehh w koncu w eve tez najbardziej kochalem latac pestem na artylerii i 6 gyrostabach :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej