Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
AAA pod ostrzałem
SokoleOko:
Proszę Cię... poza CO2, które "dobija" AAA, cała reszta nie przedstawia tam większej wartości bojowej. Dysponują pojedynczymi tytanami i supercapitalami.
Niestety - co mówię z przykrością - dotyczy to także nowej inkarnacji mojego U'K, które jako D'K jest cieniem samego siebie i stoi nad grobem.
Straszny:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 14, 2010, 15:08:15 ---Proszę Cię... poza CO2, które "dobija" AAA, cała reszta nie przedstawia tam większej wartości bojowej. Dysponują pojedynczymi tytanami i supercapitalami.
Niestety - co mówię z przykrością - dotyczy to także nowej inkarnacji mojego U'K, które jako D'K jest cieniem samego siebie i stoi nad grobem.
--- Koniec cytatu ---
z ciekawości: czy istnieje możliwość że CVA odzyska Provi albo jego część ?
Frankie:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 14, 2010, 15:08:15 ---Proszę Cię... poza CO2, które "dobija" AAA, cała reszta nie przedstawia tam większej wartości bojowej. Dysponują pojedynczymi tytanami i supercapitalami.
--- Koniec cytatu ---
To chyba ogólna tendencja w eve, że większość ally stoi nad grobem. Jeszcze nigdy nie było tak łatwo podbijac niczego. Bardzo dużo ludzi wybiera WoT czy LoL (to w przypadku CH) i nie siedzi na eve. Jak patrze na obecna sytuacje to, aż plakać mi się chce jak alliance +1000 graczy sa w stanie wystawic floty 30-40 ludzi. Niestety również wszystko co szukało pvp zmieniło już dawno gry bo eve przy obecnym systemie daje na to mała szanse (3h latania żeby coś znaleźć). Ostali się w wiekszości mniejsi lub więksi kerberzy, którzy przy nowych zmianach maja po prostu latwiej. Dodając do tego fakt, że w bitwach liczy sie ilość nie jakość macie dopełnienie eve w obecnym czasie....
SokoleOko:
--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 14, 2010, 15:13:30 ---z ciekawości: czy istnieje możliwość że CVA odzyska Provi albo jego część ?
--- Koniec cytatu ---
CVA dogorywa w lowsecu... mają mało ludzi, ale jakieś tam zasoby im pozostały. Plus mają kumpli w NC, więc jeśli Południe spłonie, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby nie zaczęła się jakaś krucjata ze strony CVA. Parę stacji w Provi są w stanie wziąć.
--- Cytat: Frankie w Wrzesień 14, 2010, 15:17:04 ---Niestety również wszystko co szukało pvp zmieniło już dawno gry bo eve przy obecnym systemie daje na to mała szanse (3h latania żeby coś znaleźć).
--- Koniec cytatu ---
Generalnie zgadzam się z Tobą, ale przyczyn upatrywałbym raczej w lagu i tak dalej.
Akurat latanie w poszukiwaniu celu jest fajne, bo daje dreszczyk emocji. No i nie trwa to trzech godzin. PBN wczoraj gonił dwa gangi, które na nasz widok spieprzały w podskokach (aż Mikker sugerował pasujący podkład muzyczny -> http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg), ale w końcu ubiliśmy coś fajnego. Właśnie to w Eve jest FAJNE. Jak chcę insta-akcji, to mogę odpalić Call of Duty. Tyle, że chyba z tego wyrosłem ;)
Siewca Titum:
http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=402307
Jakiś progreś chyba i drobny sukces :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej