Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
AAA pod ostrzałem
sc0rp:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 13, 2010, 15:50:26 ---
http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=401581
http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=401624
--- Koniec cytatu ---
co to ma byc, bitwa pod remiza czy wojna wielkich sojuszy?
CoeathalVega:
to tylko polepsza obraz jak swietnie maja sie morale AAA = bitwa 14 vs 16 i 10 vs 14 statkow zabitych i "welcome to thunderdome" .... ::)
"Skacza, plywaja, a co dopiero bedzie jak do basenu wody naleja!?"
Striker:
No my bylismy od poczatku wiec krotki BR.
O 21:00 zebralismy sie flotą haców LR z 8 logistykami + ofc command/lr tacklerzy, dykty itd. Ruszylismy w strone Catch, gdzie jak wiedzielismy krecilo sie w okolicy ponad 500 hostów (podzielonych na 2 floty - jedna IT/Sysk w RR i okolicach, druga PL/INIT/Cursed w GE). C0venu było w sumie 60-ciu, jako ze to byl zwykly roam. Po drodze zgadalismy sie jednak z Romanian Legion, ktorzy podlecieli do Catch od drugiej strony - Stain, w 50 drakow. Ominelismy GE, gdzie siedzialo wówczas 300 PL/INIT/Cursed i polecielsmy na flotę IT/Sysk. W CZK połączylismy sie z flotą RL - mielismy w sumie 100 osób + kolejne 90 drakow -A-.
IT czekalo w 25s na 0 na RR. Wskoczylismy na nich z obu stron, IT od razu wyskoczylo do RR. Szybko podbilismy ale -A- sie pospieszylo i wskoczyli pierwsi. My troche za nimi nasza flotą haców + draki RL. Odeszlismy na optimal i zaczela sie .... powinna zaczac sie rzeznia. W rzeczywistosci lag był tragiczny, guny nie cyclowały, alphowanie zelowek IT okazało się nie możliwe bo lokowanie 2-3 statkow zajmowalo minute, nie mowiac o zablokowanych modułach. Coś tam udało się postrzelać, straty po obu stronach były AFAIK dość równe. IT było ok 170 (gdzies zgubili syskow), nas 190 z tym ze to my wskoczylismy na nich + lag z ladowaniem. Walka trwała aż do rewarpa IT. Wykorzystalismy moment zeby odskoczyc na posa i tez sie regroupowac, IT warpnelo na gate na ktory wlasnie wskoczylo Cursed w 60 dominixow bodajze. Chwile potem wskoczylo PL i IT wyskoczylo tracac pare statkow.
Dostalismy zly interl ze Cursed i PL ze sobą walczą wiec warpnelismy na trzeciego ale okazalo sie ze mieli plusa a do tego sciagnela nas bania. Szybki align na mwd, odstrzelilismy tacklerow, postrzelalismy na optimalu z 5 minut nie będąc w stanie z takim lagiem cokolwiek rowno zalphować (PL o dziwo ładnie repki wchodziły) i zdecydowalismy sie odskoczyc na posa gdzie przeczekalismy az hosty sobie poleca i wrocilismy do domu zabijajac pare shipow w delve i PB. Local w porywach przekroczyl 500 w tym 190 -A-/C0ven/RL.
AgnesStarzA:
Nie tylko Rabbit lata w -a- ;) Z tego co wiem w sumie jest 3 polaków w SS.E
Parę słów komentarza z mojej strony choć dopiero wracam po wakacyjnej przerwie.
1. To co się teraz dzieje to najlepsza rzecz jaka mogła stać się -a-. Sojusz popadł w swoisty marazm więc walki non-stop są idealną szansą ogarnięcia się.
2. Atlas... hmm powiem tak (z mojej prywatnej perspektywy) trudno pomagać komuś jeżeli odnosisz wrażenie, że jemu samemu nie zależy. A później oddaje wrogom supercapsy... fail
3. IT - wciąż gadają o północy... choć nie byłem w czasie tej kampanii w -a- (a w petach NC) to widziałem to z innej perspektywy. Kampania była tragicznie zaplanowana i wykonana. AAA nie powinno wcale tam lecieć.
4. +1 dla C0ven za to, że nie nabrali się na ten cały bullshit o AAA.
5. Nadchodzi jesień... ludziska wrócą z urlopów a chusteczkowa pogoda w Rosji sprawi, że floty AAA urosną kilkukrotnie :)
Za jakieś kilka dni będę już mógł cieszyć się lagfestem. Kończy mi się zapieprz w pracy.
Pozdrawiam,
Agnes'Starz
AgnesStarzA:
--- Cytat: Daniarel w Wrzesień 13, 2010, 12:11:47 ---EDIT: Ma ktoś info odnośnie powrotu Evil Thuga :)??Chodzą ploty,że gdzieś się tam czai??:)
--- Koniec cytatu ---
Thug napierdziela w WoT i SC2. Nie zapowaida się żeby wrócił ale kto wie...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej