Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
AAA pod ostrzałem
Orli1983:
hmm tak sobie patrze na AAA citizens i wygląda na to ze prawie polowa corpow przeszła na strone INItiative :D Nie sadzilem ze to będzie aż na taka skale- ale w sumie my tylko rentiersi ;] Jestem Ciekaw jak to wpłynie na poziom nafaszerowania szpiegami AAA w INIT i co z tego wyniknie w przyszłości
Alrekus:
Szpiedzy byli, są i będą także tym się raczej nie ma co strofować, jakby się tym przejmowali to pewnie odcięli by was od wszelkiego rodzaju informacji alliansowych i tylko na was kasę hodowali ;)
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Orli1983 w Październik 18, 2010, 09:20:54 ---hmm tak sobie patrze na AAA citizens i wygląda na to ze prawie polowa corpow przeszła na strone INItiative :D Nie sadzilem ze to będzie aż na taka skale- ale w sumie my tylko rentiersi ;] Jestem Ciekaw jak to wpłynie na poziom nafaszerowania szpiegami AAA w INIT i co z tego wyniknie w przyszłości
--- Koniec cytatu ---
Martwe kerbiry napewno. Jak narazie -1 carrier rentierow ini. Niestety niemiluch poszedl w triage i zrobil kaboom poswiecajac alta zeby rozwalic wrak. :(
Kolejny carrier poszedl do piachu. INI oglosilo cta jak tylko byli za daleko zeby wrocic hot dropnelismy im chimere w GE-.
http://www.a-kills.com/?a=kill_detail&kll_id=412502
yalien:
Siemka,
Rabitt , nie chcialbym byc zlosliwy :D ale wyglada na to ze przyjeliscie taktyke partyzancka. Nie wytrzymaliscie w walnej bitce (AAA) to mscicie sie na rentierach :)
SokoleOko:
Spłycasz.
"Space denial" może rzucić na kolana najpotężniejszych, a jednocześnie "guerilla" mają z tego najwięcej funu. Po co walczyć w lagu, skoro można dzień po dniu podkopywać przeciwnika, zniechęcając kolejnych kerbirów i powodując emo-rage w szeregach wrogów, którzy będą się wzajemnie trollować na tle nieuniknionych strat.
Zapytaj dawnych holdersów CVA jak się im sympatycznie mieszkało, gdy w każdym systemie wisiał gość z Ushra'Khan :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej