Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
AAA pod ostrzałem
Goomich:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 27, 2010, 09:29:03 ---ps. Pewnie to czytasz panie "bohaterski" alcie. Milego urlopu od eve.
--- Koniec cytatu ---
Teraz jestem zainteresowany.
DETAILS, DETAILS!
Doom:
Ktoś go zbluzgał ingame (sądząc po treści prawdopodobne że ktoś z centrali), GM w odpowiedzi na petycję obiecał namierzyć i odstrzelić
AgnesStarzA:
Rabit zamieść swój nowy forumy sig co go Waves zrobił :)
PS. AAA trzyma się ramy!
Hieronim:
Czy -A- już się zwinęło zupełnie? Widzę, że zostały im dwie stacje i z 10 systemów. Będziecie coś walczyć?
Rabbitofdoom:
W catch raczej nie. Narazie sie przyczailismy i patrzymy co sie bedzie dzialo pomagamy St0venowi tluc towarzystwo w XWY. Przed wczoraj przylecial do nas ten caly drake train z caod. Troche polatali po okolicy itp itd. To zebralismy podobnej wielkosci i skladu flotke zeby cos piu piu. (nie pytajcie mnie co tam robil apoc i gedon) Miesko bylo juz w polowie drogi do hed wiec gang siedzial na tytanie a za wroga flota polecial cyno bs. Do "bitki" doszlo w GE- jak sie okazalo panowie sa blue do INI. (ktos tam nawet mowil ze przylecieli na zaproszenie INI) Isk war bylby po naszej stronie ale koles w cynabalu znoobil i zdechl. Przez nastepne ja wiem 20min 20 osob ktore nam zostaly ganialo 70+ hostow z proberami.
http://www.a-kills.com/?a=kill_related&kll_id=410147
Ze strony kb Ini walka sie nigdy nie odbyla.
Potem sie zorietowalismy ze INI dla odmiany znoobilo i dalismy noge. Chlopaki troche polataly po okolicy, kilku sie pokazalo nawet w LGK ze by nas powyzywac i polecieli kampic zdaje sie v-3 w 60 osob przez co musielismy latac 16j ekstra zeby zrobic kampe 2j dalej. ;D SSE jeszcze wieczorkiem polecialo cepami zapolowac na kerbirow ale trzepnelismy tylko drejka IT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej