Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

AAA pod ostrzałem

<< < (24/32) > >>

bunak xix:
nazwa korpa nie pasuje do nazwy ally :p Ogólnie do dziś mnie rozwala ta nazwa jak można się nazywać " przeciw polskim władzom" ????

Ptysiu:

--- Cytat: BuNaK w Wrzesień 22, 2010, 10:47:56 ---nazwa korpa nie pasuje do nazwy ally :p Ogólnie do dziś mnie rozwala ta nazwa jak można się nazywać " przeciw polskim władzom" ????

--- Koniec cytatu ---

Sugerujesz by zmeinili ja na "Polish Associates"? :)

Frankie:
Zaczyna się robić jakiś totalny zamęt w polityce. Ciekawe czy szefowie ally wiedzą choć kto z kim lata...bo ja patrząc z boku to się zaczynam gubić. Ktoś wie z kim DT ma teraz blue bo przez dlugi czas mieli z ROL jak byli z CH w PB i co oni właściwie tam robią?

sc0rp:

--- Cytat: Frankie w Wrzesień 22, 2010, 11:07:02 ---Zaczyna się robić jakiś totalny zamęt w polityce. Ciekawe czy szefowie ally wiedzą choć kto z kim lata...bo ja patrząc z boku to się zaczynam gubić. Ktoś wie z kim DT ma teraz blue bo przez dlugi czas mieli z ROL jak byli z CH w PB i co oni właściwie tam robią?

--- Koniec cytatu ---

Przeciez na poludniu teraz obowiazuje N-A-DS wiec co za roznica?

Frankie:

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 22, 2010, 11:12:22 ---Przeciez na poludniu teraz obowiazuje N-A-DS wiec co za roznica?

--- Koniec cytatu ---
No chyba ze jest NADS to wszystko wyjaśnia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej