Eve Online > Przedpokój

Na wstępie...

(1/5) > >>

ManganMan:
Witam wszystkich!

O Eve Online dowiedziałem się w 2005 roku, lecz po raz pierwszy zagrałem w 2008 roku, a na początku zarzuciłem grę, bo zmieniłem system wcześniej w listopadzie 2008 roku na Linux Ubuntu, lecz kiedy wyszedł dodatek Apocrypha, koledzy z CCP zlikwidowali Classic Content, a tylko w takiej wersji był natywny klient.

Na grę mam dość mało czasu, a jak mi się uda odpalić dodatek Tyrranis na Ubuntu, to najpierw opłacam konto z 2008 roku i jadę od początku.

Najbardziej to chciałbym się nauczyć efektywnie fitować statki do PvE, lecz najczęściej mi wychodzą podróby...

Pozdrawiam

Doom:
Znam co najmniej jedną osobę która sunie aktualnie w eve na linuchu, wiec dać sie powinno ;)

I standardowo w ramach odświeżenia wiedzy o grze polecam Unseen Ackademy

ManganMan:
Dobra...

No to więc:
- 2 GB kilent Tyrranisa
- 4 programy via WineTricks
- Sam Wine 1.2
- Dużo cierpliwości
- 20 € zaliczki (15 monthly fee + 5 for activation)
I już :D

[VIDE] Herezja:
Doom z ciekawości ta osoba jest Polakiem. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad przejściem na jakąś wersje systemu z pingwinkiem i ... gdyby to był Polak i miał chęć i możliwość dania mi sporej ilości wskazówek (jestem skrajnie zielony tak w sprawach linuxa jak i potencjalnego zainstalowania na nim EVE) to byłbym "dźwięczny".

Doom:

--- Cytat: ManganMan w Wrzesień 10, 2010, 15:44:42 ---Dobra...

No to więc:
- 2 GB kilent Tyrranisa
- 4 programy via WineTricks
- Sam Wine 1.2
- Dużo cierpliwości
- 20 € zaliczki (15 monthly fee + 5 for activation) [tu wstaw cenę] za regularne GTC które w temacie aktywacji konta czyni cuda, bez dziwnych dopłat
I już :D

--- Koniec cytatu ---
Fixed ;)

--- Cytat: Herezja w Wrzesień 10, 2010, 15:48:08 ---Doom z ciekawości ta osoba jest Polakiem. Już od jakiegoś czasu zastanawiam się nad przejściem na jakąś wersje systemu z pingwinkiem i ... gdyby to był Polak i miał chęć i możliwość dania mi sporej ilości wskazówek (jestem skrajnie zielony tak w sprawach linuxa jak i potencjalnego zainstalowania na nim EVE) to byłbym "dźwięczny".

--- Koniec cytatu ---
To jeden z członków SHCK, a jeśli mam tym jakichś obco krajowców to sie skubani świetnie maskują :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej