Eve Online > Wsparcie techniczne
problem z instalacja....
angelhod:
hejka
chcialem zobaczyc to slynne eve...
wiec zalozylem konto...
auto downloader nie dziala wiec recznie sciagnalem EVE_Premium_Setup_177290_m.exe lecz jak pasek z rozpakowania dojdzie do konca wywala ze plik jest corrupt....
co moge zzrobic? skad sciagnac aby dzialalo?
NeX:
Prawdopodobnie i downloader działa i plik setup jest OK. Tyle, że aby się zainstalował to potrzebuje aby się rozpakować +/- dwa razy więcej miejsca w TEMP: niż sam zajmuje. Sprawdź czy masz kilka wolnych gigabajtów na partycji systemowej. Jak nie, to albo zwolnij nieco miejsca, albo przypisz temporary na inną partycję gdzie jest luz.
Jeżeli to nie ten problem, to daj znać, ale w 99 przypadkach na 100 idzie właśnie o zapchany system :)
angelhod:
zwolnielem juz miejsce i mam ok 30gb..... ale wciaz to samo....
ehh a jakos dziwnie sie napalilem na ta gre ;)
angelhod:
dobra juz dziala.... nie wiem dlaczego u mnie autodownloader nie dzialal.... u kumpla sciagnalem gre z 30 minut ze ma "szybsze" lacze ;)
pierwsze wrazenia........ ciekawa i skomplikowana.....
jak cos to moje imie Hodeve ale dopiero ogarniam....
Straszny:
--- Cytat: angelhod w Wrzesień 09, 2010, 21:32:54 ---dobra juz dziala.... nie wiem dlaczego u mnie autodownloader nie dzialal.... u kumpla sciagnalem gre z 30 minut ze ma "szybsze" lacze ;)
pierwsze wrazenia........ ciekawa i skomplikowana.....
jak cos to moje imie Hodeve ale dopiero ogarniam....
--- Koniec cytatu ---
w EVE ogarnięcie interfejsu i podstaw (fitowanie, życie w eve) zajmuje pare tygodni, a pare miesięcy jeśli chodzi o typowe granie. Nie spiesz się z niczym specjalnie ;) czym spokojniej to robisz tym lepiej potem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej