Eve Online > Dyskusje ogólne
O przyszłości 0.0, serenity, WH, supercapsach i innych wydzielone z KSOD
Rabbitofdoom:
heh czy to ma znaczenie czy jest "chlam" zabija rownie skutecznie w pewnych warunkach nawet skuteczniej niz nano gang. I jak by nie patrzec zakonczyl dominacje nano gangow w pvp na mala skale.
ps. Czasami sie zastanawiam czy to wlasnie nie boli najbardziej panow z fanklubu vagabonda.
MGGG:
Widze, że metatemat wszystkich MMO PvP czyli granie w małej grupie ("ale mam indywidualnego skilla") versus granie w dużej zorganizowanej grupie ("ale osiągnęliśmy zgranie i synergie") ma się także dobrze w EVE :)
Szkoda, że nie czytaliście flajmów na ten temat na forach Diablo I ;)
Wracam do noobienie w UA ;)
SokoleOko:
Jeśli "mały gang" zdefiniujemy jako taki, w którym "indywidualny błąd JEDNEGO pilota może doprowadzić do porażki całego gangu", to moim zdaniem gangi do 25 osób mieszczą się w takiej definicji.
Khobba:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 30, 2010, 10:33:37 ---heh czy to ma znaczenie czy jest "chlam" zabija rownie skutecznie w pewnych warunkach nawet skuteczniej niz nano gang. I jak by nie patrzec zakonczyl dominacje nano gangow w pvp na mala skale.
ps. Czasami sie zastanawiam czy to wlasnie nie boli najbardziej panow z fanklubu vagabonda.
--- Koniec cytatu ---
Nie mam czasu teraz szerzej odpisać, więc na szybko. Nie chodzi o "chałę" w sensie wydajności. Draki są, jak by na to nie patrzeć uosobieniem cost-effectiveness. Ale my po prostu lubimy latać vagami/cynami/machami - taka nasza fanaberia. Z kolei to, że nie latamy 150vs150, nie musimy uważać na laga itp. to już świadomy wybór. i rzeczywiście, mnie osobiście boli to, że mało już zostało takich narwańców jak my.
Sokole, widzę, że stosujesz uniwersalną metodę mystiqa "killboard prawdę Ci powie" :D. Co do organizacji gangów SCUM. pogadaj z H'uliO, on chyba teraz jest w Twoim korpie.
Ogólnie, podpisuję się pod postem Ezraela, ale dla samej przyjemności nabijania postcountu po południu się z wami dalej poprzekomarzam ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Khobba w Wrzesień 30, 2010, 11:25:46 ---Sokole, widzę, że stosujesz uniwersalną metodę mystiqa "killboard prawdę Ci powie" :D.
--- Koniec cytatu ---
Idź na całość i nazwij mnie altem Mystiqa :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej