Eve Online > Dyskusje ogólne
O przyszłości 0.0, serenity, WH, supercapsach i innych wydzielone z KSOD
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 29, 2010, 22:58:01 ---Bzdury obaj gadacie.
Kille z 0 dmg wynikają z faktu, że KM-y są zbugowane, gdy cel spada na alfę.
Drake gang w stylu Darkside, gdzie połowę stanowią Drake'i, a reszta dedykowany support T2 potrafi walczyć przy przewadze przeciwnika nawet 3:1 i wygrać. I wbrew pozorom wymaga to sporo umiejętności, bo taki Drake wcale nie jest betonową cegłą - ma tylko Invula i LSE, za to kupę e-waru którym trzeba cyklować.
--- Koniec cytatu ---
lol....
wiesz... jak sie leci w 10 drejkow czy wiecej to rownie dobrze moze to byc 10 x Moa
Czy Twoje pojecie o pvp opiera sie na "kupą i tanio mosci panowie" ?
Jesli tak to drejk jest spoko :-*
Nam sie czesto zdarza walczyc w przewadze "wchuj:1" ale jakos drejkami nie latamy...
pewnie dlatego ze lepiej jest latac statkami ktore potrafia zlapac, utrzymac i dobic cel...
w razie problemow byc nie uchwytnym...
z naszym -10 latac przez hajsek
no ale wszystko kwestia gustu...
Jesli sie kerbirzy na okraglo to pozniej iski pompuje sie w raciarke a zeby wydac na pvp to strach / szkoda / bezsens...
ot taka przecietna polska mentalnosc i bezjajectwo a nie "gang w stylu darkside" :D
i blagam Cie Sokole nie mow na okolo ze Twoja droga pvp jest jedyna sluszna, czasem jak czytam co piszesz to odnosze wrazenie ze wszystkie rozumy pozjadales
nie mowie ze jestes cienki w te klocki... ale nabierz troche dystansu bo pouczasz tu wszystkich na okolo a nawet nie wiesz ze czesto racji nie masz...
kufel w gore 8)
SokoleOko:
Sam uważam że większy fun z samego latania dają Vagabondy/Cynabale, bo tam chociaż jest jakiś pilotaż, a nie tylko "MWD out/MWD in" po prostej.
Ale biorąc pod uwagę jakie chmary BC-ków latają po 0.0, Vaga/Cynabale po prostu nie dają rady - co z tego, że uciekniesz, jak nie jesteś w stanie nawiązać równorzędnej walki, bo Drake/Hurrek/Harbi (w kupie) mają lepszy DPS @range i tank? Vagabond po prostu rozsypuje się pod Scourge, a jeśli ten gang BC ma chociaż dwa logistyki, zaczyna być już naprawdę biednie. Może w duże gangi low mają nieco inne składy, nie wiem, nie latam w low.
Drakem nie lata się dlatego że jest tani, tylko dlatego że jest twardy. Naturalnym kierunkiem ewolucji takiego gangu jest wymiana drejów na Tengu w konfiguracji "Drake 2.0" - więcej tanka i DPS plus znacznie szybsze.
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 30, 2010, 07:08:38 ---Jesli sie kerbirzy na okraglo to pozniej iski pompuje sie w raciarke a zeby wydac na pvp to strach / szkoda / bezsens...
ot taka przecietna polska mentalnosc i bezjajectwo a nie "gang w stylu darkside" :D
--- Koniec cytatu ---
Proszę Cię? Ja kerbirzę na okrągło i ściskam dupę na shipy do PvP?
Fakty mówią za siebie - Darkside należy dziś do elity skirmish warfare i ich drake gangi są w tym momencie kontrą dla ahacy PL. Uważasz, że ahace to też "bezjajectwo"?
Col, z całym szacunkiem, mam wrażenie że siedzisz w tym swoim low, w którym nic się nie zmienia od lat i nie dostrzegasz świata poza nim. Co do mojej postawy - statystyki mówią same za siebie. Nikomu niczego nie muszę udowadniać na forum, piszę o tylko o tym, o czym mam pojęcie i przyjmuję każdy merytoryczny argument jeśli ktoś się ze mną nie zgadza.
naye666:
Przepraszam ale czy Ty wychwalasz ten BlobSide ktory nawet na singla vagasa nie agruje dopoki nie ma calej floty po drugiej stronie?
CATfrcomCheshire:
Sokole Oko nie lata tylko drejkami, a Colonel nie lata tylko po low.
Mam wrazenie, ze chcecie sie po prostu troche poprzekomarzac ;)
Drejki w pewnych sytuacjach maja swoje plusy, a porownywanie lowseka do nullseka, to jak porownywanie swieczki do cytryny.
Val Heru:
roznica polega na tym, ze colonel opowiada o walce z kilkoma random shipami a sokole ze zorganizowanym gangiem, 2 rozne bajki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej