Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (18/19) > >>

amra:
Czy ja wiem Scary, fedak-a to ja lukiem omijam w moim vk3601 ;) a kw to nie tylko wolne ale bez 107mm tez bezbronne,  fedka pozostawim artylerii raczej chyba ze mnie ignoruje i sie tylkiem wypina. Ja tam nadal pykam bez premium, i vk3601 zarabianie nie jest takie zle, zgadzam sie ze matylda pewnie daje wiecej, ale ja nie dostalem 5k golda na start po patchu, wiec moge pomarzyctylko oniej, ale osobiscie tez wybralbym matylde. Lubie te czolgi za spranie dupska "szacownego" E.Rommel-a ;).  Moj vk3601 dajem mi srednio +15k na walke wiec, nie jest juz tak zle, jak pierwsze kilka dni grania. Sporo ma a-20 mozna bylo tez dorobic, wpasc w pierwsze 10s do bazy przeciwnika polece chwalebie i zainkasowac 12k - 13k.

Thi0ridazin:
ja farmie is4 na zmiane z hummelem i nabijam free expa na nim z nadzieja ze dadza next tier....

---

Kane jaki masz nickname w WoT?

amra:
kane966 ;)

Starakopara:
a ja tak z innej beczki, mianowicie jak się Panowie umawiacie na grę w jednym teamie?
są oddzielne sloty na serwie?, stawia się własnego serwa na zasadzie " host game " ??
jak do tej pory to grałem dołączając do bitwy z garażu i to raczej jest randomowo wybierany skład i mapa

o7

Hellbright:
Można założyć pluton - wtedy 3 graczy wchodzi do bitwy razem. Można też wejść na TSa i wtedy na sygnał wszyscy klikają battle-często lądują wtedy w tej samej bitwie,ale niekoniecznie w tej samej drużynie.
Są też bitwy treningowe -tam dowolnie można wybierać skład i mapy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej