Eve Online > Incursions

Causality - nowy trailer

<< < (5/5)

Colonel:
cos mi sie wydaje ze w ccp chyba co kierownictwo to kierunek, moze ich tam zwalniaja za czesto bo czegos tu nie rozumiem...
w jednym z ostatnich dodatkow ida w patrzenie na rece robiac narzedzie do logowania lotu
a teraz lansuja sie z pogladem "a wez rozpiepsz komus imperium bo fregate straciles"
chyba do poczynan wyzej powinny byc jakies logi lub zatwierdzanie przez wieksza niz jedna ilosc osob
cos mi sie zdaje ze jak czegos nie moga obejsc lub im sie niechce to mowia ze to jest takie fajne ze łoł
srednio sobie wyobrazam kogos kto budowal tego swojego power bloka czy alians
pewnie ten filmik pobudzil paranoje

Dormio:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 09, 2010, 10:28:33 ---Chodziło mi o uprawnienia do konkretnej grupy - masz grupy w których są shipy/wallet/cokolwiek na zwykłe zabawy i każdy uprawniony ma prawo się tym bawić, a dodatkowe ograniczenie na jakiejś uber/ważnej/dotknij_to_ci_nie_stanie grupie że trzeba co najmniej 2 uprawnionych osób by zaczęło działać.

--- Koniec cytatu ---
Ale przecież tak jest obecnie  8)

Masz kilka hangarów i tylko od widzimisię CEO zależy jakie da uprawnienia dostępu poszczególnym grupom ludzi. Uprawnienia można nadawać ze względu na przynależność do określonej roli (i.e. director), albo nazwanej grupy uprawnień (i.e. green team). Do tego możesz ograniczyć dostęp do wybranego biura.

BPO zalockowane odblokować może TYLKO jedna osoba w korpie = CEO, a i to po wcześniejszym głosowaniu na sensownością odblokowania.

I odpowiednie uprawnienia i blokowanie/odblokowanie BPO, przejmowanie korpa od CEO, który nie gra od dłuższego czasu, itd... mam przetrenowane wielokrotnie, więc jakby co służę "korepetycjami"  ;)

PS
IMHO system jest bardzo elastyczny, a jedyne czego mu brakuje to w miarę sensownego i łopatologicznego przewodnika do czego służy jaka opcja.

PS 2
Nawet akcje korpa znajdują swoje zastosowanie, chociaż ogólnie to tylko taki pic na wodę fotomontaż. Przy okazji chciałbym pozdrowić wszystkich posiadaczy akcji SHCK wciąż grających i przeprosić ich za setki notification spamu  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej