Eve Online > Incursions
Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja
Khobba:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 12, 2010, 11:52:59 ---Przyszło. Z drugiej strony, w takiej sytuacji masz w gangu człowieka, który patrzy na 360 stopni i 2-4 AU, tylko po to, żeby ostrzec prowadzącego. Czyli już była solucja na to, nie trzeba było niczego zmieniać. (...)
--- Koniec cytatu ---
Moim zdaniem ta zmiana daje dodatkowe narzędzie dla obu stron barykady. Oczywiście, skorzystają z niego zrówno carebary, jak i polujacy na nich gracze, ale taka jest EVE. Adapt or die :)
--- Cytuj ---Oczywiście, wiem że najbardziej pr0 jest latanie solo i proponowanie na localu 1v1, ale c'mon, to jest Eve. Jak się chce uprawiać sport, to można grać klanówki w FPS-y. Tu jest wojna, a na wojnie połową sukcesu jest manewr taktyczny i zaskoczenie przeciwnika.
--- Koniec cytatu ---
a to do kogo?
SokoleOko:
--- Cytat: Khobba w Listopad 12, 2010, 12:16:22 ---Moim zdaniem ta zmiana daje dodatkowe narzędzie dla obu stron barykady. Oczywiście, skorzystają z niego zrówno carebary, jak i polujacy na nich gracze, ale taka jest EVE. Adapt or die :)
--- Koniec cytatu ---
W jaki sposób polujący ma na tym skorzystać? Bo ofiara polowania będzie sobie mogła ustawić odpowiedni tab w overview po czym spamować skan co 2 sekundy kiedy tylko lokal przestanie być all blue.
--- Cytat: Khobba w Listopad 12, 2010, 12:16:22 ---a to do kogo?
--- Koniec cytatu ---
Ogólnie. Są tacy, którzy zabijaniem kerbirów się brzydzą i lubią takie ustawki. Miałem takich choćby w Ushra'Khan (maskotka aliansu, SmackyJan, latający Rifterami, które kupował - uwaga - po 300 sztuk :D).
Kara Mon:
Sokole
"Dobry" carebear spier*** az sie dymi dos tacji jak tylko wskoczy ktos bez plusa na local , jak np Rooks and Kings w swojej konstelacji w aridii. W minute po skoku kilka tengaczy robiacych misje zamienia sie w blob drejow z wsparciem cariersow w systemie obok.
"Przecietny" carebear i tak spamuje skanerem za probami i jak nie masz co do 1 au ustalonej jego pozycji (latamy i skanerem pokladowym ustalamy gdzie ustawic proby, najlepiej czyms na co normalnie sie probow nie wklada ) zeby na 1 skan go wylapac probami to i tak zwieje bo nawet pomimo masy obiektow w skanie proby da sie wylapac i zwiac.
Z carebearami w low jest jak z lotniskami w 0.0, lapiesz nooba, debila albo ebay co mysli ze jak wydal 500$ na postac i 500$ na iski to jest nie do ubicia.
Dla mnie to pozytywna zmiana bo jak sam skanuje to byly problemy ze sprawdzaniem czy i mnie ktos nie poszukuje.
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 12, 2010, 12:34:25 ---...
Ogólnie. Są tacy, którzy zabijaniem kerbirów się brzydzą i lubią takie ustawki. Miałem takich choćby w Ushra'Khan (maskotka aliansu, SmackyJan, latający Rifterami, które kupował - uwaga - po 300 sztuk :D).
...
--- Koniec cytatu ---
O tą osobę chodzi? 633 fregaty stracił i 265 kapsuł ];)
http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=107378
Lol zawsze taki sam fit ma na rifterze i to bez rigów czyli idzie na prawdę na masówkę ];)
Crux:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 12, 2010, 12:07:32 ---Hmm... 30 sekund delaya przed pojawieniem się na localu w zamian za widoczność prob w overview byłoby uczciwą wymianą.
--- Koniec cytatu ---
Albo możliwość wyskanowania wraków/puszek (są grupy w over ale o dziwo nie dotyczy to probowania!).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej