Eve Online > Incursions
Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: Kara Mon w Listopad 12, 2010, 09:15:09 ---Nareszcie dodatek z jakas przydatna zmiana
Toggling probes in overview, koniec z wypatrywaniem probow gdy obok jest milion piecset sto dziewiecset posow z masa smiecia dookola ;D .
--- Koniec cytatu ---
Bardzo ciekawa wypowiedź z punktu widzenia pirata, bo mi akurat wydaje się, że mogą ucieszyć się z tego jedynie kerbiry.
Nie dość, że nie muszą już bić ratów na paskach, tylko siedzą na anomalkach, co spowodowało że ship bez core probe launchera nie nadaje się do roamowania solo (mowimy "pa pa" Vagabondowi z cloakiem, która siała postrach w Providence), to jeszcze teraz będą mogli zobaczyć proby na skanie w moment. Powiedzmy, że w przypadku anomalek nie zrobi to aż takiej różnicy, za to misjonarze będą o wiele trudniejsi do złapania, stąd nie rozumiem jak pirat może się z tego cieszyć.
KiFuso:
--- Cytuj ---80 new story line courier missions
--- Koniec cytatu ---
W końcu! marzyłem o tym!
<facepalm>
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 12, 2010, 09:53:39 ---Powiedzmy, że w przypadku anomalek nie zrobi to aż takiej różnicy, za to misjonarze będą o wiele trudniejsi do złapania, stąd nie rozumiem jak pirat może się z tego cieszyć.
--- Koniec cytatu ---
hehe bo sam tez raci? :>
a na powaznie to byla jedna z rzeczy ktore irytowaly w eve :> tak wiec dobra zmiana, aczkolwiek upolowanie kogos stanie sie trudniejsze
Colonel:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 12, 2010, 09:53:39 ---Bardzo ciekawa wypowiedź z punktu widzenia pirata, bo mi akurat wydaje się, że mogą ucieszyć się z tego jedynie kerbiry.
Nie dość, że nie muszą już bić ratów na paskach, tylko siedzą na anomalkach, co spowodowało że ship bez core probe launchera nie nadaje się do roamowania solo (mowimy "pa pa" Vagabondowi z cloakiem, która siała postrach w Providence), to jeszcze teraz będą mogli zobaczyć proby na skanie w moment. Powiedzmy, że w przypadku anomalek nie zrobi to aż takiej różnicy, za to misjonarze będą o wiele trudniejsi do złapania, stąd nie rozumiem jak pirat może się z tego cieszyć.
--- Koniec cytatu ---
Pirat najbardziej się cieszy kiedy "mistrz oczywistosci" czuwa!
I swym sokolim okiem dostrzeze kazda wade i zalete, udzieli porady, wyjasni, wyprowadzi slabego pirata z ciemnoty wskazujac mu drogeee ;D
SokoleOko:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopad 12, 2010, 10:43:23 ---hehe bo sam tez raci? :>
--- Koniec cytatu ---
Tego nawet nie śmiałbym sugerować, ponieważ "last time I've checked" tego w znanych mi korporacjach pirackich robić nie było wolno.
--- Cytat: Colonel w Listopad 12, 2010, 10:54:52 ---Pirat najbardziej się cieszy kiedy "mistrz oczywistosci" czuwa!
I swym sokolim okiem dostrzeze kazda wade i zalete, udzieli porady, wyjasni, wyprowadzi slabego pirata z ciemnoty wskazujac mu drogeee ;D
--- Koniec cytatu ---
A merytorycznie masz do powiedzenia coś w temacie? Lub z braku własnego wkładu, chociaż odnieść się do tego co napisałem? Łatwiej czy trudniej będzie teraz dopaść misjonarza w lowsecu (pomijając pacjentów, których nie uratowałby nawet pop-up z napisem "DANGER! RUN FOR LIFE!")?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej