Eve Online > Incursions

Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja

<< < (29/57) > >>

Chupacabra:

--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 14, 2010, 11:31:27 ---
Hmmm moze pora przyjrzec sie blaster boatom :/

--- Koniec cytatu ---

Najlepiej z bliska:) bo inaczej do Ciebie nie dostrzelą

Ellaine:
oj tam oj tam, zamieni się shield power relay na power diagnostic, tank trochę osłabnie ale cap się trochę poprawi zamiast mocno pogarszać od każdego takiego modułka. Zresztą ile capa potrzebuje pasywny drake? Mój kot potrzebuje więcej żeby się przeciągnąć.

Doom:
Dark failsnakiem to przesadzasz. Mało kto tam raczej bawi sie w jakieś wymyślne amo skoro to tylko dodatek do dron

Albi te twoje troche to około 40% tanka, w przzypadku t2 fitowanego dreja to już stawia wykonalność fajniejszych l4 i anomalek pod dużym znakiem zapytania

sc0rp:

--- Cytat: Albi w Październik 14, 2010, 11:46:47 ---oj tam oj tam, zamieni się shield power relay na power diagnostic, tank trochę osłabnie ale cap się trochę poprawi zamiast mocno pogarszać od każdego takiego modułka. Zresztą ile capa potrzebuje pasywny drake? Mój kot potrzebuje więcej żeby się przeciągnąć.

--- Koniec cytatu ---

full tanked drake*/nighthawk/vulture na maze w tej chwili potrzebuje potrzebuje cap transfera :> (spytaj Sawy ;)

--- Cytat: Doom w Październik 14, 2010, 11:48:46 ---Dark failsnakiem to przesadzasz. Mało kto tam raczej bawi sie w jakieś wymyślne amo skoro to tylko dodatek do dron

--- Koniec cytatu ---

Rattle z wypisanych przeze mnie raciarek "oberwie" najmniej to prawda i nadal bedzie bardzo dobrym tankerem na plexy. Poprostu wypisalem te ktore oberwa i to lista otwarta bo do glowy mi przychodzi jeszcze Sacri ale jako ze nim nie latalem to nie wiem jak u niego z capem.

* - drake akurat na maze sie nie nadaje, chodzi oto ze juz w tej chwili ma problem z cap stable jak sie go pod tank sfituje.

Doom:
sacri i legion w wersji z aktywnym tankiem i cap stabel maja na tyle mały bufor rechargu capa ze t2 rakiety im go zjedzą

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej