Eve Online > Incursions
Zapowiedź nowego dodatku - dyskusja
Doom:
Z tego co pamietam na sisi można też na markecie nyx'a kupić za 1 isk więc ja bym nie desperował
silvia:
--- Cytat: Dark Flonoe w Październik 13, 2010, 09:22:48 ---Dzięki naye.
No i q... pięknie wersje fury i rage dostaja penalty do capacitora od 5 do 10% WTF?
Scourge fury:
--- Kod: --- capacitorRechargeRateMultiplier = -7 %
--- Koniec kodu ---
Tzn że przy 6sciu wyrzutniach dostanie sie penalty 42%? jak tak to jpkm - T1 zacznie przezywac renesans na pve , a fracja na pvp
--- Koniec cytatu ---
Nie, bedzie to -7%, lecz wystarczy by w jednym luncherze byla t2 rakieta.
Imho, bardzo dobra zmiana.
Jesli popatrzysz na amuncjie t2 do turretow to zobaczysz iz zmniejszaja tracking i zasieg (missile to maja) ale zmniejszaja dodatkowo capacitor / predkosc statku, etc.
--- Cytat: kara mon ---Super, cena spadnie :p co minute -0.01 iska
--- Koniec cytatu ---
Jak juz to co 10 sec :P
Ellaine:
Ale dla kupujących to dużo wygodniej czyli win.
W sumie dla sprzedających też.
Zasadniczo nie widze problemów z przebijaniem cen o 0.01 isk. Nigdy tego nie robię, po prostu czekam kilka miesięcy i któraś fala wahań cenowych zwija moje ordery z marketu.
Gaavrin:
--- Cytat: Doom w Październik 13, 2010, 20:53:11 ---Z tego co pamietam na sisi można też na markecie nyx'a kupić za 1 isk więc ja bym nie desperował
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam aferę jaką ludzie robili jak na Sisi można było dokować supercapsami do stacji :)
Za to dodanie oznaczeń itemów oficerskich i frakcyjnych na ikonach to super sprawa, bo podejrzewam, że nie tylko mi się zdażyło zmielić frakcyjny item razem z resztą lootu z misji :P (żeby nie było, to był jakiś reactive armor plating wart może z 1kk). Pozatym takie oznaczenia są na każdym killboardzie więc fajnie że wreszcie są też ingame.
sc0rp:
--- Cytat: mystiq w Październik 13, 2010, 21:23:13 ---Nie, bedzie to -7%, lecz wystarczy by w jednym luncherze byla t2 rakieta.
Imho, bardzo dobra zmiana.
Jesli popatrzysz na amuncjie t2 do turretow to zobaczysz iz zmniejszaja tracking i zasieg (missile to maja) ale zmniejszaja dodatkowo capacitor / predkosc statku, etc.
Jak juz to co 10 sec :P
--- Koniec cytatu ---
mystiq poczytaj lepiej o stackowaniu sie penalty z ammo t2 a pozniej zabieraj glos, bo wprowadzasz ludzi w blad. nie wiesz gdzie poczytac to chociaz sobie w eft sprawdz jakikolwiek missile boat i dodawaj pokolei w kazdym launcherze fury/rage to zobaczysz jak "pieknie" rosnie sygnatura albo javeliny to zobaczysz ze z kazdym zaladowanym launcherem maleje predkosc shipa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej