Eve Online > Patche i dodatki

Badlands?

<< < (4/4)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: naye666 w Wrzesień 03, 2010, 13:31:03 ---Herezja @ sry ale chyba nie czytasz ze to fake. Wyobrazasz sobie afki bijace matki? T3 bsy ze specjalizacja do smartbomb?lol? Ile to daje mozliwosci!!! T2?drake z modulem jak w diablo3 tyle ze zamiast spowalniac pociski zwieksza boost shieldow?resisty? Sry ale w takie glupoty nie ma co wierzyc.

--- Koniec cytatu ---

Troszkę źle mnie zrozumiałeś. Wiem, że motyw bonusu afek to bzdura ale ... nie zmienia to faktu przemyślenia i przedyskutowania pewnych możliwych zmian. Pewne modyfikacje afek pozwalające na wprowadzenie ich do teatru wojen prowadzonych w 0,0 byłyby pożądane i pozwoliło byto na użytkowanie ich nie tylko w low sec. Co do reszty bzdur pisanych w poście o domniemanej zmianie w bonusach afek nie wypowiadałem się wcale.

Ps. Staram się do wszystkiego co piszą podchodzić z dystansem i ... często wyjaskrawiam pewne rzeczy lub ... troluje ale ... zwykle tak aby ludzie się pośmiali a nie denerwowali więc ... głowa do góry ];)

naye666:
W robocie siedze.. Jak tu sie nie denerwowac? ;p mam pytanie za to nowe, czy ktos zna sposob na clickfest w pi poza dwukrotnym klikaniem co troche lepsze to niz wybieraniw opcji....jest mozliwosc oznaczenia jakos tych samych budynkow czy pozostaje clickfest?...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej