Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Grupy, rangi, dostępy

<< < (8/9) > >>

Soulscream:
A co jak ktos nie gra w eve online (nie ma korporacji i sojuszu), a chce sobie poflejmowac?

Xarthias:
To tak jak z KSOD - pisze podanie do adminów, załącza trzy zdjęcia (siostry), sześciopak i może będzie miał szczęście :P
Restrykcje nie są po to, aby utrudniać komukolwiek dostęp do flejma (choć utrudniają :P), a po to aby ograniczyć liczbę anonimowych bluzgaczy.

Soulscream:
Doom wyslal mi prywatna wiadomosc, ze jak nie uzupelnie profilu o postacie z eve online to strace dostep. Wiec, jak to jest do konca?

Ranshe:

--- Cytuj ---- Forum gry - widoczne jedynie dla grupy Inne Gry (wstęp i wyjście z grupy na życzenie użytkownika)
-- Inne gry
-- World of Tank

--- Koniec cytatu ---

To chyba trochę nie działa zgodnie z opisem - dzisiaj w "pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" miałem topic o Evochron czy jak to tam, na liście działów też widzę, tylko czołgów nie, a w owej grupie nie jestem.

Doom:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 21, 2010, 15:06:40 ---Doom wyslal mi prywatna wiadomosc, ze jak nie uzupelnie profilu o postacie z eve online to strace dostep. Wiec, jak to jest do konca?

--- Koniec cytatu ---
Wysłałem Ci pm ponieważ nic nie wiem (Hastra najwyraźniej też nie, a było to na jego polecenie) o wyjątku. Jeśli Xartias udzielił Ci takiego wyjątkowego pozwolenia to nie ma problemu. Jeśli nie - poproś adminów (aktualnie aktywni są Hastra i Ireul).

--- Cytat: Ranshe w Wrzesień 21, 2010, 15:07:40 ---To chyba trochę nie działa zgodnie z opisem - dzisiaj w "pokaż wiadomości od ostatniej wizyty" miałem topic o Evochron czy jak to tam, na liście działów też widzę, tylko czołgów nie, a w owej grupie nie jestem.

--- Koniec cytatu ---
Poprawione. Powinno być już dobrze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej