Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Grupy, rangi, dostępy

<< < (6/9) > >>

Doom:

--- Cytat: mpp w Wrzesień 03, 2010, 16:06:54 ---Pisałem tam kiedyś dostałem lekką sugestia aby się gonić

--- Koniec cytatu ---
Ja tu tylko sprzątam nie odpowiadam za to co robią starsi rangą ode mnie...
Ale patrząc na treść tego co pisałeś mało mnie dziwi reakcja :P
A teraz ładnie proszę z wisienką a wierzchu:
Techniczni forum sa świadomi niezadowolenia z powodu restrykcji dostępowej do flame (tak btw to istnieje taka heretycka teoria że w pracy sie pracuje) i jeśli wymyślimy alternatywę (lub rozwój silnika forum umożliwi obniżenie progu widoczności flame równocześnie z blokadą na pisanie taka jak teraz) to o tym poinformujemy.

Nie chcę tu więcej widzieć płaczy na temat tego że nie możecie juz tak łatwo trolować. Nie po to watek powstał. Nie podoba się? To macie ankietę do której możecie dopisywać swoje nie zadowolenie bez zaśmiecania wątku.

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Wrzesień 03, 2010, 16:26:08 ---Ja tu tylko sprzątam nie odpowiadam za to co robią starsi rangą ode mnie...
Ale patrząc na treść tego co pisałeś mało mnie dziwi reakcja :P
A teraz ładnie proszę z wisienką a wierzchu:
Techniczni forum sa świadomi niezadowolenia z powodu restrykcji dostępowej do flame (tak btw to istnieje taka heretycka teoria że w pracy sie pracuje) i jeśli wymyślimy alternatywę (lub rozwój silnika forum umożliwi obniżenie progu widoczności flame równocześnie z blokadą na pisanie taka jak teraz) to o tym poinformujemy.

Nie chcę tu więcej widzieć płaczy na temat tego że nie możecie juz tak łatwo trolować. Nie po to watek powstał. Nie podoba się? To macie ankietę do której możecie dopisywać swoje nie zadowolenie bez zaśmiecania wątku.

--- Koniec cytatu ---

Brakuje opcji "I don't care"

[mod]Dodana
Doom[/mod]

Tloluvin:

--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 03, 2010, 16:19:05 ---Te 40 postostow, odcina mozliwosc tworznia jednodniowych altow aby komus nawrzucac w topic-ach flame

--- Koniec cytatu ---
Blokada czasowa typu dostep do flame po miesiacu istnienia konta zrobilaby to znacznie skuteczniej.
W koncu jak ktos zaklada konto tylko po to by kogos zbluzgac we flame to 40 postow nabije w pare minut robiac BTW bajzel w kilkunastu tematach

Doom:
Po czym straci wartość licznika jak wszystkie te posty polecą do śmieci, a ip z którego idzie spam dostanie bana. Skrypt forum przelicza posty dynamicznie, jeśli post z punktowanego rejonu trafi do niepunktowanego to jest odejmowany z liczby postów, a jeśli ta funkcja nie zadziała można to skorygować ręcznie.

Ostatnie ostrzeżenie. Autor następnego posta niezgodnego z tematem dostaje punkty karne

Aenyeweddien:
Mam głupie pytanie...

Może mi ktoś wyjaśnić co to za ranga Komodor... (takie cudo wyświetla się u mnie w profilu)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej