Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Grupy, rangi, dostępy

<< < (4/9) > >>

Hastrabull:
a teraz moja odpowiedz. dlatego ze nie mialy merytorycznej wartosci. Jeszcze raz ktos sprobuje troszke spamu a warny poleca :) uprzedzam grzecznie. pierwszy i ostatni raz.

Yurioni:
wiec rozumiem za jakakolwiek dyskusja na temat tego, co moim zdaniem jest kiepskim rozwiazaniem, na miejscu od razu skazana na sromotna porazke i brutalna moderacje?

mpp:
Wiesz przypomina mi to jedno ciemne forum z ircnetu tam tez pastwili sie nad userami i nie przyjmowali rozsądnej polityki
potem musieli przez 30dni wycinać pakiety na brzegówkach co za czasy... na szczęście teraz mamy bardziej cywilizowane mozna np upajać kogoś piwem i wymusić dostęp  8)

KusKus:

--- Cytat: Hastrabull w Wrzesień 03, 2010, 15:56:24 ---a teraz moja odpowiedz. dlatego ze nie mialy merytorycznej wartosci. Jeszcze raz ktos sprobuje troszke spamu a warny poleca :) uprzedzam grzecznie. pierwszy i ostatni raz.

--- Koniec cytatu ---

Mysle ze chcielismy poprostu pokazac brak jakich kolwiek rozsadnych podstaw do blokowania Flame-u...
(i lekko przerysowane konsekwencje)

Doom:

--- Cytat: Yurioni w Wrzesień 03, 2010, 15:57:59 ---wiec rozumiem za jakakolwiek dyskusja na temat tego, co moim zdaniem jest kiepskim rozwiazaniem, na miejscu od razu skazana na sromotna porazke i brutalna moderacje?

--- Koniec cytatu ---
Nie jeśli znajdzie się we właściwym dziale we właściwym temacie
(hint) Ksiega skarg i wniosków -> that way

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej