Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Syndicate
Frankie:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 31, 2010, 20:21:40 ---Btw Frankie tak się zastanawiam nad tymi waszymi standardami i jeżeli rzeczywiście tak jest jak piszecie to nie dziwię się, że wygrywacie walki w stosunku 2 czy 3:1 pomijając lepszą organizację i fc to wez pod uwagę, że statek statkowi nierówny. Myślę że co najmniej z 30% flot nc jedzie na t1 , named modułach i kiepskich skillach do pvp statkow z wyjątkiem raciarek za 2 bil ktorymi nikt na pvp nie lata. U was pewnie 90% ma wyskilowane na maxa(lub blisko tego) kilka typow statkow poczynając od afek i cepow na bsach i t2 cruzach kończąc.
--- Koniec cytatu ---
No pewnie w dużej mierze masz racje. Ja się ostatnio zdziwiłem jak się okazało, że nasz najlepszy pilot cepa (w wiekszości lata cepami i jest nimi w stanie utrzymać statki typu cynabal) ma ponad 110mln sp. Bo takie chary nie kojarzyły mi się z tak małymi statkami. Fakt faktem, że bardzo dużo kont przynajmniej w ENH ma +100mln sp.
Ellaine:
W sumie nie wiem co robimy na tym watku jako korp ;) Lepiej poflamujmy na watku PB gdzie przynajmniej czasem latamy (w przeciwienstwie do Syndicate).
Co do postaci all lvl 5 - to naturalny kierunek. Kiedys elitarne bylo miec duzo postaci ze skillami na T2, teraz jes all 5 na statki ktorymi latasz, na nastepnym etapie, za kilka lat, wiekszosc srednich korpow tak bedzie miala w standardzie a roznica bedzie lezala wylacznie w skillach pilota. Zreszta juz teraz nie ma przepasci tylko pare % roznicy tu i tam. Przepasc byla kiedy elita latala vagami a sredniacy cruiserami T1 z modulami named.
Kira Korpii:
Bardzo wyskilowanych postaci teraz praktycznie nigdzie nie brakuje, standard boostowania flot w wiekszych aliansach od dawna funkcjonuje. To juz nie te czasy ze szuka sie ludzi z leadership 5 :)
I jak tam postep w zdobywaniu technetium przez IT po wczoraj?
Frankie:
Zajmują się neomydium bo ich jakos mniej bronimy (niewiedzieć czemu). Do naszych techow jeszcze sie nie dobrali porządnie (z tego co wiem).
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Frankie w Wrzesień 02, 2010, 11:02:50 ---Zajmują się neomydium bo ich jakos mniej bronimy (niewiedzieć czemu). Do naszych techow jeszcze sie nie dobrali porządnie (z tego co wiem).
--- Koniec cytatu ---
http://killboard.ev0ke.de/?a=kill_related&kll_id=105378
Jakiś BR w tej sprawie można prosić ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej