Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Syndicate
Frankie:
--- Cytat: JimmyBrownie w Sierpień 29, 2010, 03:04:57 ---Drake Powah ;D Gratki :-) Coś czuję, że ofensywa IT szybko zakończy się ich powrotem na paski ;-)
--- Koniec cytatu ---
Nie no pewnie poodbijaja wiekszość tych moonów, które później i tak im zabierzemy. Niestety maja takie liczby, że masą nas przygniotą. Ich corpy maja więcej ludzi niż nasze cale ally. Co nie zmienia faktu, że takie sukcesy cieszą, gdy wielki goliat dostaje po pupie i musi uciekać.
gosti:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 29, 2010, 11:28:27 ---Rusz glową to może wykombinujesz. Jaka szanse maja dd w walce z drakami latajacymi po 1400m/s? One powinny zostać na posie i go zaorać do rfa. Przy bitwie na gate byly totalnie bezuzyteczne, a powiększanie laga uderzało bardziej w IT niz w nas. Odpowiadając na pytanie: tak powinni zostawić ją z boku ewentualnie przyslać kilkanaście carrierów żeby wspomóc repowanie i nic więcej bo cap flota vs drake = Fail. (był moment gdy miałem na sobie jakies 80 fighterów i wiesz co robiły drakowi...totalnie nic wszystkie pudłowały).
--- Koniec cytatu ---
To ja juz sam nie wiem co piszesz. Raz wysmiewasz cap flote na gridzie, pozniej piszesz, ze jednak mogli te carriery przyslac. (dready to wiem, ze bez sensu, chodzi mi o carriery)
Swoja droga za moich czasow fightery nie pudlowaly w majace sygnature BSa draki...
Zreszta, co za roznica.
Goomich:
Jakby te carriery wypuściły Warriory, to by was zaorali. :)
Frankie:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 29, 2010, 13:19:41 ---Jakby te carriery wypuściły Warriory, to by was zaorali. :)
--- Koniec cytatu ---
Wypuszczały i nic to nie zmieniało. Swoją droga jakieś 30 warriorow przywiozłem w bagażniku :)
Goomich:
Ale wszystkie na raz? 900 Warriorów, to 140k dpsa. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej