Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (13/80) > >>

Doom:

--- Cytuj ---No właśnie nie wiem. Dla mnie bezkablowe są wygodniejsze...
--- Koniec cytatu ---
Bezprzewodówki maja lekkie opóźnienie w przekazaniu że kliknąłeś, co za tym idzie czasem ginie się dlatego że koleś jednak nie miale tego opóźnienia a Ty tak. Ponieważ bardzo często się to dzieje w jakichś epickich moementach które kończą się epickim failem przez to, efektem bywa crash test szybko poruszajacego się bezprzewodowego kontrolera o najbliższą ścianę i podłączenie spowrotem kabla

Xarthias:

--- Cytat: Doom w Marzec 07, 2012, 08:28:56 ---Bezprzewodówki maja lekkie opóźnienie w przekazaniu że kliknąłeś, co za tym idzie czasem ginie się dlatego że koleś jednak nie miale tego opóźnienia a Ty tak. Ponieważ bardzo często się to dzieje w jakichś epickich moementach które kończą się epickim failem przez to, efektem bywa crash test szybko poruszajacego się bezprzewodowego kontrolera o najbliższą ścianę i podłączenie spowrotem kabla

--- Koniec cytatu ---
Szczerze? To taka sama bzdura, jak jaranie się 200fps na monitorze z odświeżaniem 50Hz :P
Placebo i szukanie wymówki przez słabych graczy :P bo jakoś nie bardzo widzę techniczne wytłumaczenie tego "fenomenu".

Doom:
Efekt jest dokladanie taki sam jak przy wysokim pingu. Na monitorze widzisz oponenta -> wciskasz strzał -> on strzela i Cię rozwala zanim Tobie pocisk wyjdzie z lufy
Miałem wątpliwą przyjemnść raz grać na bezprzewodowym gryzoniu. Nie był mój i ta świadomość pozowolila mu pozostać w jednym kawałku

Xarthias:
Jak się kupuje myszkę w biedronce za dwadziewięćdziesiątdziewięć, to może i ma się lagi na łączu :P
Ja mam myszkę bt z lidla za dwanaściedziewięćdziesiątdziewięć :P podłączoną do ps3 i nigdy nie zauważyłem żadnego opóźnienia... Nie wiem, może jak ktoś ma refleks spidermana i liczą się dla niego milisekunda w tą czy tamtą, to jest jakaś różnica. Dla normalnych ludzi, jeśli nawet jest, to niezauważalna.

Doom:
Urok FPP jest taki że grają w to głownie ludzie z ADHD :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej