Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Dux:
Chyba nic o tym nie wspominali do tej pory.
Ale jak się te ich superuberwypasione binokle będą dalej tak "rewelacyjnie" sprzedawać, to może się okazać, że jednak w jakiejś przyszłości będzie można delikwenta odstrzelić i na dodatek taki odstrzał (w bazie) będzie tłukł te binokle (bo skoro delikwent był takim rarytasem, że raz za te binokle zapłacił - a nikt inny nie chce - to może utrzyma trend i kupi następne) :P
Zauważ, że na samym początku, gdy CCP dopiero rzuciło hasło Dusta też się niby zarzekali, że o żadnym odstrzale konsolowych gamerów na ploanetech przez pilotów EVE z pozycji statku na orbicie nie bedzie mowy (wielu było baaardzo zwiedzionych). Tymczasem filmik z okazji fanfestu pokazuje dreda walącego skądinąd równiez do swoich najemników na jakimś planeciątku. A znowu następny filmik z okazji targów jakiś tam promujący dusta ukazuje superdziało rozwające tez chyba dreda, a strzelające z planety.
Inaczej mówiąc cholera wie co oni znowu wymyślą. Bo mogą gadać najpierw, że niby czegoś nie będzie, a potem nagle jest zwrot akcji o 180 stopni. Zresztą z mikropłatnościami jak było. :P
Xeovar:
--- Cytat: Tloluvin w Czerwiec 29, 2011, 14:41:04 ---Nad tym co lepsze mozna by dyskutowac, ale szczerze mowiac nie bardzo mnie jakosc filmow interesuje.
Interesuje mnie natomiast EVE.
Jezeli dobrze rozumiem, ten filmik przedstawial przyszlosc EVE wg CCP. W filmiku tez byla scena jak na stacji postac ma byc odstrzelona we wlasnej kajucie i dlatego zastanawiam sie czy cos takiego (czyli walke na stacjach) CCP ma w planach.
A ze niezbyt regularnie sledze komunikaty CCP bazujac raczej na reakcji graczy na nie pytam tutaj
--- Koniec cytatu ---
To jest wizja CCP którą pokazują. To czy się uda zależy od miliona rzeczy (jak np. finansowania CCP i różnych decyzji), ale moooooożeeee za 10 lat.... w sumie by chcieli ;)
Goomich:
--- Cytat: Dux w Czerwiec 29, 2011, 15:13:58 ---Tymczasem filmik
--- Koniec cytatu ---
A wszystkie pokazują bitwy bez lagów...
Dormio:
dust 514 closed beta signup now live
siem zapisałem siem, chociaż nie mam PSa ;)
ch4os:
Tez sie zapisalem i czekam (ps3 mam, przypadkiem kupilem bo w gt5 chcialem pograc). Chociaz to chyba bardziej jest dla tych ktorzy pojada na fanfest, ale moze i slepej kurze sie trafi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej