Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (76/80) > >>

Soulscream:

--- Cytat: [..MKI] Filip Bonn w Luty 04, 2016, 10:21:04 ---:D  :D  :D
W goonach?

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, gram z nimi od ponad 10 lat we wszystkie gry.

--- Cytuj ---Nikt nie upiera sie przy tym że na PC zawojowałoby to rynek, twierdzimy że miało by większą bazę odbiorców
--- Koniec cytatu ---

Yup.

Dlatego liczę, że Legion będzie po prostu lepszą grą.

Zgudi:

--- Cytat: Doom w Luty 04, 2016, 09:25:01 ---Poza zboczeńcami Twojego pokroju nikt tego gówna nnie chciał i o ile wiem dalej nie chce.  Wjebali w to tyle środków i czasu ze jakby to przesuneli np na ludzi od 00 to by pewnie nie było tylu płaczy o to jak null wygląda :P

--- Koniec cytatu ---
Ale tych zboczeńców, wykolejeńców i innych dewiantów którzy chcą łazić po stacjach jest na pęczki, wystarczy popatrzeć na liczby w pewnej innej grze. Ile to byłoby kasy dla CCP gdyby dziesiątki, a może i setki tysięcy się przysiadło do EVE. :) Ale to już inny temat :)

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Luty 04, 2016, 11:18:26 ---Ale tych zboczeńców, wykolejeńców i innych dewiantów którzy chcą łazić po stacjach jest na pęczki, wystarczy popatrzeć na liczby w pewnej innej grze.

--- Koniec cytatu ---
Aż mnie skręca, żeby się dowiedzieć: o jaką inną grę chodzi?

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Luty 04, 2016, 11:36:42 ---Aż mnie skręca, żeby się dowiedzieć: o jaką inną grę chodzi?

--- Koniec cytatu ---

Second Life oczywiście.

Filip Bonn:
"""

Ponadto zamknięcie Dust 514 wiąże się… z powstaniem nowego shootera w uniwersum EVE Online. Będzie to „ewolucja” zapowiedzianego jakiś czas temu Project Legion, która ma działać na nowoczesnym silniku Unreal Engine 4. Na pierwsze materiały i szczegóły musimy poczekać jednak do kwietniowego EVE Fanfest 2016.

Dust 514 zamknie swoje serwery 30 maja - to tak gwoli formalności. 

"""

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej