Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (72/80) > >>

Naicinh:
wydaje mi sie ze grafika to najmniejszy problem :P

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Zlorf w Grudzień 29, 2013, 02:13:04 ---Gdzie?

--- Koniec cytatu ---
A przepraszam, miałem na myśłi "SzlangHaj", taką rybadzką wioske w Azji  ;). Słyszałeś o takiej?  :P

Co do ostatnich kilku postów, to nie ma co biadolić zawsze może powstać druga część DUST'a pod trochę inną nazwą na PS4, ale to za jakiś czas.

Filip Bonn:
DUST514 momentami odstaje grafiką ale ciężko się podziewać żeby miał porównywalną do tej z Modern Warfare 3 na PS3 gdzie biega się po wąskich uliczkach i małych placykach a nie bo wielkich otwartych przestrzeniach z pojazdami i samolotami. Po prostu za słaba moc konsolki i stary silnik.

Jeśli dobrze pamiętam to DUST514 jest zrobiony na Unreal Engine i tu mam najwięcej zastrzeżeń. Osobiście mam subiektywne wrażenie ,że to jest największa wada tej gry.  Wg mnie ten silnik ssie i CCP popełniło błąd oszczędzając na najważniejszej rzeczy w shooterach.

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Mapryl w Grudzień 30, 2013, 12:31:41 ---DUST514 momentami odstaje grafiką ale ciężko się podziewać żeby miał porównywalną do tej z Modern Warfare 3 na PS3 gdzie biega się po wąskich uliczkach i małych placykach a nie bo wielkich otwartych przestrzeniach z pojazdami i samolotami. Po prostu za słaba moc konsolki i stary silnik.

Jeśli dobrze pamiętam to DUST514 jest zrobiony na Unreal Engine i tu mam najwięcej zastrzeżeń. Osobiście mam subiektywne wrażenie ,że to jest największa wada tej gry.  Wg mnie ten silnik ssie i CCP popełniło błąd oszczędzając na najważniejszej rzeczy w shooterach.

--- Koniec cytatu ---
To nie była oszczędność ale konieczność - PS3 nie poradził sobie z Carbon'em i w związku z tym CCP było zmuszone do improwizacji, a co za tym idzie nauczenia się nowego silnika, ponoszśc tym samym strate w ilości kontentu jaki są w stanie dostarczyć w danym czasie. Można powidzieć że efektem tej decyzji było cefnięcie gry o przynajmniej rok i gdyby prace nad nią(pełną parą) rozpoczeły się w okresie Apocrypy(czy jak się ten dodatek nazywał) dzisiaj w Dusta garało by znacznie więcej ludzi, ale znowu z drugiej strony wtedy mieliśmy wielki kryzys i CCP nie mogło sobie pozwolić na realizowanie tego projektu.

Nie zawsze wszystko jest takie łatwe jak nam się wydaje.

Nosum Hseebnrido:
Although DUST 514 and Project Legion will function independently of one another, and are different projects on different development paths, DUST itself has a lot more shooting-in-the-face action to come. The team and I remain committed to continuing to improve the experience on PlayStation 3, while simultaneously making sure “Project Legion” becomes the experience we’ve all dreamt of.

Forumowicze Dusta nie kryją entuzjazmu i zadowolenia po obejrzeniu DUST: Keynotes. Wiele osób zarzeka usunięcie postaci :P(czują się zdradzeni i troche porzucenie przez CCP).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej