Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Asag:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 14, 2013, 17:48:21 ---Kiedy oni tego dusta zamierzają wydać, tak długo go robią, że konkurencja będzie przed nimi lol.
Ciekawe jak to się skończy, przeglądając gry na e3 to dust póki co wygląda jak crap nadal ta gra wygląda jakby daleko było do końca, zresztą sony nie umieściło go w sztandarowych produktach na prezentacji ps4, więc nie jestem odosobniony w przemyśleniach , do tego dojdzie konkurencja w postaci world of tanks i ps2, to robi się ciekawa sytuacja.
--- Koniec cytatu ---
Eeee, Dust już od dawna śmiga na PS3 a na PS4 nie wiadomo kiedy się ukaże stąd brak tego przy pokazach PS4...
W jaskini mieszkałeś?
Azradiel:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 14, 2013, 18:17:33 ---6k przy tych milionach na produkcje to chyba trochę słabo? Chyba, że same ruskie milionery grają i kupują w item shopie. Chodziło mi o finalny produkt, który tknie ktoś inny niż evovcy :P.
--- Koniec cytatu ---
Akurat paradoksalnie to chyba większość osób które gra w dusta nie gra w eve :P
Dust miał oficjalną premierę 14 maja.
Graficznie prezentuje się całkiem przyzwoicie - specjalnie odpaliłem dziś Planetside 2 żeby porównać i muszę szczerze powiedzieć, że Dust bardziej mi się podoba.
Ja myślę, że CCP sobie radzi. Weekendami zdarzało mi się widzieć nawet 11 tysięcy zalogowanych osób. Patrząc po sobie i po tym w czym ludzie biegają wydaje mi się, że duży procent osób kupuje rzeczy, że stora.
Ciekawe jest też, że gra jak na razie w zasadzie nie jest reklamowana, a ludzi przybywa. Kiedy przerzucą się marketingu szeptanego na prawdziwą kampanię reklamową ilość graczy na pewno skoczy.
Gra ma się rozwijać w niesamowitym tempie - dodatek na miesiąc i ponoć ma plan rozwoju zaplanowany na minimum 5 lat.
O konkurencji porozmawiamy jak ta konkurencja się pojawi, bo jak na razie Dust jest a cała reszta jest dopiero zapowiedziana.
Nosum Hseebnrido:
CCP zabrało się za rozbudowanie korporacyjnych ról, w związku z tym potrzebują trochę pomocy od graczy:
https://forums.dust514.com/default.aspx?g=posts&m=910443#post910443
Filip Bonn:
Na PS4 ma wyjść Planetside 2
--- Cytuj ---Wersja na PS4 będzie praktycznie identyczna z pecetową, jedyną różnicą jaką zauważymy będą zmiany w interfejsie. Jeśli włączylibyście wersję PC z ustawieniami Ultra, to zobaczycie jak gra będzie wyglądała na PS4. Oczywiście gra skorzysta także z zalet Dual Shocka 4 - touchpad dostanie gesty, ułatwiające poruszanie się po interfejsie.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie słabo widzę Dusta 514 na konsolach kolejnej generacji jeśli takowe plany były.
Pol Kent:
Im szybciej DUST trafi do piachu tym lepiej. >:D
Zgasić światło a ludzi przerzucić do pracy nad EVE albo ostatecznie tym Darkness cośtam co to niby tez jest robione przez CCP.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej