Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Nosum Hseebnrido:
Bardziej mnie interesują wysokie budynki z prawej strony w 3:45. O nowych modułach do armora była już mowa od jakiegoś czasu.
Azradiel:
Zapraszam do przeczytania o zapowiedziach dotyczących Dusta z E3:
http://dust514pl.blogspot.com/2013/06/e3-special-presentation-ccp-games-video.html
HammerSnake:
Kiedy oni tego dusta zamierzają wydać, tak długo go robią, że konkurencja będzie przed nimi lol.
Ciekawe jak to się skończy, przeglądając gry na e3 to dust póki co wygląda jak crap nadal ta gra wygląda jakby daleko było do końca, zresztą sony nie umieściło go w sztandarowych produktach na prezentacji ps4, więc nie jestem odosobniony w przemyśleniach , do tego dojdzie konkurencja w postaci world of tanks i ps2, to robi się ciekawa sytuacja.
Xeovar:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 14, 2013, 17:48:21 ---Kiedy oni tego dusta zamierzają wydać, tak długo go robią, że konkurencja będzie przed nimi lol.
Ciekawe jak to się skończy, przeglądając gry na e3 to dust póki co wygląda jak crap nadal ta gra wygląda jakby daleko było do końca, zresztą sony nie umieściło go w sztandarowych produktach na prezentacji ps4, więc nie jestem odosobniony w przemyśleniach , do tego dojdzie konkurencja w postaci world of tanks i ps2, to robi się ciekawa sytuacja.
--- Koniec cytatu ---
Przeciez dust juz dziala, maja srednio 6k ludzi na serwie i pcu ponad 9k. Wydaje mi sie ze CCP zna sie na zadowalaniu graczy niszowych i sobie poradzi. PS2 tez dziala i imho wyglada gorzej po poprawie grafy w duscie miesiac temu. Poza tym jak dobrze pamietam ps4 nie jest kompatybilne z ps3, to czemu mieliby pokazywac dusta przy prezentacji ps4 ?
HammerSnake:
6k przy tych milionach na produkcje to chyba trochę słabo? Chyba, że same ruskie milionery grają i kupują w item shopie. Chodziło mi o finalny produkt, który tknie ktoś inny niż evovcy :P.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej