Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (65/80) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 02, 2013, 13:13:04 ---Nikt nie ma informacji, że będzie zakaz grania w używane gry na ps4.

PS2 żyło na dość specyficznych rynkach takim jakim jest japonia. W krajach zachodu wycofano konsole dość szybko. Microsoft generalnie usunął xbox'a 1 zaraz po premierze by skupić się na 360. Tutaj prawdopodobnie będzie to samo.

--- Koniec cytatu ---

Oficjalnie produkcję PS2 na świecie Sony zakończyło w styczniu 2013r (listopad 2011 dotyczył wycofania sprzedaży w japonii).

Po pierwsze nie porównuj PS2 do Xbox  ;D
Po drugie pokaż mi jakikolwiek dowód że PS2 wycofano "dość szybko", no chyba że dość szybko to dla Ciebie 6 lat  ;D

Soulscream:

--- Cytat: mapryl w Czerwiec 02, 2013, 16:05:57 ---Oficjalnie produkcję PS2 na świecie Sony zakończyło w styczniu 2013r (listopad 2011 dotyczył wycofania sprzedaży w japonii).

--- Koniec cytatu ---

A VW Garbusa produkowano przez 70 lat dla specyficznych rynków co nijak się miało do krajów rozwiniętych, w których zainteresowanie przeszło na nowsze modele. Pieprzenie kocopałów o żywotności PS2 poprzez ciągłości produkcji dla specyficznych rynków.

Azradiel:
Chrzanicie o dupie maryny, zamiast na temat.  Zróbcie sobie temat o ps4 i kłóćcie się tam do woli, a nie roicie offtopy.

Co do grafiki w dust to włącz jakiś filmik na YT i porównaj ( np: http://www.youtube.com/watch?v=TrmDc3JaPfE ) u mnie gra wygląda mniej więcej tak jak na YT.

Co do pada kontra mysz. Osobiście gram na myszy i uważam, że myszą gra się lepiej niż padem. Jak pisałem wcześniej z myszą jest ten problem, że PS3 ma jakieś ograniczenie w DPI i po przekroczeniu pewnej wartości mysz działa gorzej niż lepiej - ja mam przełącznik dpi w myszy i doskonale sobie z tym radzę.
Pad ma opcję auto aim tak btw - nie wiem jak to wpływa na równowagę gry i czy dla myszki też to działa; ja na myszce radzę sobie zupełnie przyzwoicie a na padzie kiepsko.
Jedyna sytuacja gdzie pad jest dla mnie lepszy od myszy to sterowanie pojazdami. Padem po prostu obracasz wieżą/sterujesz a myszą musisz się namachać ...

Alice9:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 02, 2013, 14:09:03 ---To po jakiego chuja wogle umożliwiają użycie myszy i klawiatury, jeśli z założenia ich uzytkownicy mają robić za niepełnosprytnych na polu walki? Jeszcze niech kurwa padziarzom dadzą aouto aim to wogle będzie super.
Albo niech skasują użycie alternatywnego kontrolera, albo niech podejdą do tematu uczciwie i dadzą pełnię funkcjonalności

--- Koniec cytatu ---

w grach na ps3 to gra musi obsługiwać mysz bądź klawiaturę - gościowi w samym systemie powinno dobrze chodzić.
Wina leży po stronie samego dusta braku odpowiednich ustawień w tej grze i kodu odpowiedzialnego za sterowanie myszą - zresztą mieliśmy okazję ostatnio podziwiać ich wspaniały launcher - czego się tu spodziewać ?? a server eve znów się wypierdolił...

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Czerwiec 02, 2013, 16:32:08 --- Pieprzenie kocopałów o żywotności PS2 poprzez ciągłości produkcji dla specyficznych rynków.

--- Koniec cytatu ---

Nie ma to jak merytoryczna dyskusja na poziomie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej