Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Azradiel:
--- Cytat: Soulscream w Maj 28, 2013, 13:23:26 ---Będzie bo CCP chyba nawet zapowiedziało to cudo na PS4. Nawet fakty by na to wskazywały, bo chcą łączyć światy.
--- Koniec cytatu ---
Nie będę się kłócił, ale własnie wydawało mi się, że CCP powiedziało na fanfescie, że na razie nie ma planów związanych z PS4 - dlatego jestem sceptyczny.
Łączenie światów odnosi się do łączenia Eve z Dust - PC z PS3 z tego co mi wiadomo.
Wprawdzie mam w planach kupno PS4 ale raczej przypuszczam, że przez długi okres będzie stało obok mojego PS3 a nie zamiast.
Soulscream:
--- Cytat: Azradiel w Maj 28, 2013, 13:45:47 ---Nie będę się kłócił, ale własnie wydawało mi się, że CCP powiedziało na fanfescie, że na razie nie ma planów związanych z PS4 - dlatego jestem sceptyczny.
Łączenie światów odnosi się do łączenia Eve z Dust - PC z PS3 z tego co mi wiadomo.
Wprawdzie mam w planach kupno PS4 ale raczej przypuszczam, że przez długi okres będzie stało obok mojego PS3 a nie zamiast.
--- Koniec cytatu ---
Praktycznie PS3 dostanie w dupę po wyjściu PS4, więc to jedyne wyjście by utrzymać rozwój gierki przez CCP.
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: MGGG w Maj 28, 2013, 11:06:17 ---Bitwa między Amarami a matarami o Arzad była pierwszym masowym przykładem kooperacji między graczami z EvE a Dust.
--- Koniec cytatu ---
A co myślisz o akcji Zion'ów?
--- Cytat: Soulscream w Maj 28, 2013, 14:18:54 ---Praktycznie PS3 dostanie w dupę po wyjściu PS4, więc to jedyne wyjście by utrzymać rozwój gierki przez CCP.
--- Koniec cytatu ---
PS3 sprzedało się w 70-ciu milionach egzemplarzy. PS4 jeszcze nie wyszło na market.. Czytałem ostatnio newsa gdzie Sony zdecydowało się wypuścić jakąś nową grę w 2014 właśnie na PS3 ze względu na te 70 milionów potencjalnych nabywców.
MGGG:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 28, 2013, 15:59:57 ---A co myślisz o akcji Zion'ów?
--- Koniec cytatu ---
A znalazł się jakiś desperat, który ich wynajął?
Soulscream:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Maj 28, 2013, 15:59:57 ---A co myślisz o akcji Zion'ów? PS3 sprzedało się w 70-ciu milionach egzemplarzy. PS4 jeszcze nie wyszło na market.. Czytałem ostatnio newsa gdzie Sony zdecydowało się wypuścić jakąś nową grę w 2014 właśnie na PS3 ze względu na te 70 milionów potencjalnych nabywców.
--- Koniec cytatu ---
Nie oszukujmy się PS4 to przyszłość i każdy marketingowiec Ci o tym powie :).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej