Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (55/80) > >>

HammerSnake:
a jak wyglądają te bitwy? ile osób na mapie? jak duże bloby? Bo z tych wykresów by wynikało, że parę korpów ma zgrane teamy i wyrzyna wszystko do okoła, to by znaczyło, że 20 zgranych ludzi może wygrać grę?

Azradiel:
Bitwy są 18vs18 bodarze teraz, nie pamiętam - czyli 3 squady po 6 osób. Na obecna chwilę nie ma mechanizmu, żeby zrobić pełnym premade i wchodzi się składami po 6 osób. Można tak jak w czołgach wchodzić na odliczanie i wtedy jest szansa spotkać się w bitwie. Trochę inaczej będzie to wyglądać w Planetary Conquest ale to inna bajka.
Zasadniczo więc masz rację - wchodzi do gry dobrze zgrany i co ważne dobrze wyposażony squad i w dużym stopniu dominuje grę.  Nawet zaryzykował bym stwierdzenie, ze odpowiednie wyposażenie odgrywa to bardzo dużą rolę.

Starhawk:
A co to znaczy "wygrać grę" ? I co to są bloby w FPSie ? Dobrze wyskillowany team 5ciu osób, może bez większych problemów rozjechać 30stu noobów na mapie. To oczywiście tylko taki przykład nie mający nic wspólnego z meczem 18 vs 18.

Filip Bonn:
Pod koniec gry w statystykach trafiają się czasem gracze ze statami 20 kills 1 deaths (albo coś koło tego) i jeśli jest ich ze 3-4 to już od razu wiem czemu miałem wrażenie że co chwilę ginę jak g**** nie mogąc nikogo zabić  ;D

HammerSnake:
yyy dust 514 to nie miało być mmo fps? Nie chciałem nikogo urazić, ale w wielu fpsach jest więcej ludzi na mapie, a w takim planetside2 pierwszym mmo fps jest przeszło 300 ludzi na mapę. Więc myślałem, że skoro to jest na playu to zoptymalizują itd i będą jeszcze większe hardcorowe napierdalanki, na trailerach są czołgi statki nie mówiąc o rekrutacji do korpów i allianców itd. To tyle odpowiadając na pytanie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej