Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: sztosz w Styczeń 19, 2013, 21:18:47 ---Cały czas mając świadomość tego, że konsola będzie na rynku przez kilka lat, a grafika w grach się nie zmieni i z czasem można będzie zapomnieć o antyaliasingu czy wysokiej rozdzielczości w grach. Każdy dostaje to co chce, ja lubię ładnie wyglądające gry. Skoro grywalność stała się dla developerów sprawą trzeciorzędną (przynajmniej dla większości) to niech chociaż grafika będzie ładna. Nie mam konsoli, bo i po co, ale porównywałem jak wygląda BF3 i Mafia na moim blaszaku i na konsoli kumpla... nie wiedziałem że gry mogą być tak brzydkie na konsolach :/ każdy medal ma dwie strony, ty chcesz tanią rozrywkę, a ja chociaż odrobinę luksusu.
--- Koniec cytatu ---
Tu już nawet nie chodzi o grafikę, programiści specjalnie piszą grę na PC tak żebyś musiał kupić nowy sprzęt.
Gromor:
nowy filmik od CCP z okazji wejścia openbety. Ciekawe jak to będzie z dronkami.
http://youtu.be/Xnt1tTlnqfY
Filip Bonn:
"open beta" niby weszła, a jak ściągnąłem dziś Dusta 514 i pisze CLOSED BETA.
ps. ściągnąć mogłem już od dawna bo mam wykupionego 'plusa' ale chcialem wyczekac do open bety.
LosBekoczoS:
Jak będziecie mieli jakieś filmiki z open bety na yt proszę o wklejenie. Sam ps3 nie mam a znajomi co nie graja w eve i poleciłem im ten tytuł strasznie kręcą nosem na niego ze na max słabą grafę ma.. no i jestem poniekąd ciekawy.
Gromor:
grafika jest szpetna porównując z BF, CoD'ami itp. bo:
1. Silnik gry Unreal nie nadaje się do takich produkcji (opinia innych, już kilkukrotnie powtarzana)
2. Planety to jałowe skały (tak jak znacząca większość znanych nam planet we wszechświecie) tylko z instalacjami ludzkimi, nie ma się jak rozczulać nad super realistycznie powiewającymi kępkami trawy gdy snajper w nich leżący pierdnie
3. to beta, tekstury mają być jeszcze poprawiane
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej