Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Gromor:
Dokładnie, tak jak same nazwy i opis wskazują choćby widoczny w EVE. Z pojazdami nie wiem czy niema udziwnienia, bo po filmikach widać że cap'a jako takiego nie mają i energie posiada sam moduł naprawczy tylko, a nie pojazd. Ciężko mi coś pewnego powiedzieć bo opieram się na filmikach, nie jeździłem nigdy dużym sprzętem, skilli brak xD
kolo:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 11, 2013, 12:47:55 ---Uściślając, rozumiem, że:
1) Jak nie mam modułu do pasywnej regeneracji to po prostu mam bufor HP i jak ktoś mnie nie naprawi, to padłem?
2) Jak mam ten moduł to "czy się stoi, czy się leży, X HP/s się należy"? Moduł po prostu jest czy trzeba go jakoś włączyć?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma pasywnych modułów do naprawy armora w pojazdach.
Są trzy sposoby aby naprawić armor w jakimkolwiek pojeździe: ;)
1. Aktywny moduł który uruchamiasz z pozycji pojazdu (na padzie wciskasz i przytrzymujesz R2, będąc w pojeździe jako kierujący) . 5 pulsów i cooldown 30 sec.
2. Masz ze sobą "repair tool", którym naprawisz armor w pojeździe, dropsucie lub instalacji (w zależności od repair tool).
3. Podjeżdżasz bardzo blisko do "supply depot" i armor naprawia się sam :)
Pozdro.
--- Cytat: Gromor w Styczeń 11, 2013, 12:58:07 ---Dokładnie, tak jak same nazwy i opis wskazują choćby widoczny w EVE. Z pojazdami nie wiem czy niema udziwnienia, bo po filmikach widać że cap'a jako takiego nie mają i energie posiada sam moduł naprawczy tylko, a nie pojazd. Ciężko mi coś pewnego powiedzieć bo opieram się na filmikach, nie jeździłem nigdy dużym sprzętem, skilli brak xD
--- Koniec cytatu ---
Nie potrzeba skilli, żeby pojeździć "dużym sprzętem". Wystarczy kupić sobie czołg z milicji (żadne skille nie potrzebne) i już można sobie pojeździć i postrzelać. Jedyny skill jaki jest potrzebny to celowanie i prowadzenie w zależności od umiejętności :)
Gromor:
http://www.dust514.com/news/2013/01/get-ready-for-the-dust-514-open-beta/
Open Beta startuje 22 stycznia
Doom:
A kiedy bedzie można was bombardować?
SokoleOko:
Już można :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej