Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Gromor:
--- Cytat: Gromor w Styczeń 08, 2013, 21:17:36 ---Obsługuje i da się grać, tylko że na max czułości jednak by zrobić obrót o 180stopni to mi wychodzi jakieś dwa do trzech machnięć myszka po podkładce. Spowolniona jest po prostu by grających na padach nie zdominować. Może coś zmienią w przyszłości.
--- Koniec cytatu ---
Odwołuje to wszystko, skopane opcje myszki miałem, teraz działa mi jak w normalnych FPS'ach nie ma na moje wyczucie żadnej różnicy między szybkością mojej mychy na PC czy w Dust, rezultat był widoczny w pierwszej bitwie 3:1 ratio przy walce na krótki/średni dystans przy ficie startowym milicyjnym xD teraz tylko skombinować sobie T2 giwerę, skille do tanka i jazda :P
SokoleOko:
Czy ktoś może mi powiedzieć na jakiej zasadzie działają repki armorowe w DUST? Mówimy o lokalnym tanku (naprawianiu samego siebie), a nie spider tanku.
Ponoć CCP chce coś podobnego wprowadzić w Eve.
GlassCutter:
W eve pojawił się bpc (z tych dustowych) na moduł pasywnie regenerujący armor. To może być jakiś trop.
Gromor:
Tak, pasywnie repują, ale tylko moduły piechoty, na pojazdach działa to jak w EVE, jeszcze się po DT upewnię się czy czegoś nie pozmieniali.
SokoleOko:
Uściślając, rozumiem, że:
1) Jak nie mam modułu do pasywnej regeneracji to po prostu mam bufor HP i jak ktoś mnie nie naprawi, to padłem?
2) Jak mam ten moduł to "czy się stoi, czy się leży, X HP/s się należy"? Moduł po prostu jest czy trzeba go jakoś włączyć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej