Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (35/80) > >>

KiFuso:

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 08, 2013, 21:13:54 ---Więc ekonomia evki będzie w pewnym sensie zależna od dusta. Ciekawe jak to wpłynie na ceny plexów  ;D.
--- Koniec cytatu ---

Przesyłanie isków jakiś czas ma być oddzielna aż coś tam się unormują aby wpływ ekonomiczny na jedną i drugą grę był jak najmniej drażliwy. Ktoś dał kilka postów wcześniej linka gdzie jest to opisane. Nie wiem jak dokładnie wygląda ekonomia w DUSTcie, ale zastanawiam się na ile będzie to isk-sink dla EVE a na ile koszty/wpływy ISKów będą podobne dla obu gier.

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 08, 2013, 21:13:54 ---No chyba, że chodzi o to, że byle kto może sobie nacisnąć f1 na orbicie jak ktoś na dole kliknie airstrike i zobaczy jakąś animacje na mapie planety i tyle- to by wtedy nie miało większego sensu. No chyba, że ktoś jest marzycielem w chmurach i nawdychał się filmików "i was there".  8)

Pożyjemy zobaczymy, patrząc na to ile kasy wpakowali to chyba rzeczywiście postawili wszystko na jedną kartę.

--- Koniec cytatu ---

Na filmikach z bombardowania wyraźnie widać kille graczy z DUST'a(nick, klasa, klan), więc nie są to sztuczne fajerwerki. Zapowiada się, że wpływ będzie polegał na tym samym na czym polega w realu wpływ lotnictwa na piechotę i na odwrót + do tego dochodzą aspekty ekonomiczne.

Filip Bonn:

--- Cytat: Doom w Styczeń 08, 2013, 17:14:33 ---Podpisali tą umowę to raz.
Dwa Twoje argumenty są sensowne tak długo jak nie pamieta sie o tym że dust to rozwinięcie świata eve i lwia częsć graczy przynajmniej na start powinna pochodzić z eve ponieważ świat znają, rozumieją itp, więc nie zbluzgają devsa za fiting panel jako niepotrzebne komplikacje i dolar sinki na moduły tam itp, bo znają to z eve. Natomiast ilu graczy eve ma konsole? Może nawet spory procent, ale ilu ma tego soniacza co potrzeba do dusta? I ilu jest na tyle dużymi fanami gry rzeby wywalić kase na konsole tylko do jednej gry, bo całą reszte tego co konsola oferuje można zrobić przy użyciu pc na któym gra sie w eve?
Gracze którzy przyjdą spoza eve raz i drugi dostaną w ryj orbital stricke i sobie pójdą :P

--- Koniec cytatu ---

Doom ale pomyśl teraz ,że jeśli gracze EVE zaczeli by grać w Dust na PC to przestali by grać w EVE... :P przecież każdy z nas ma swoje zajęcia/pracę/rodzinę i nie ma czasu żeby 8-15godzina grać w dust a 15-23godzina grać w EVE :) pozatym sądze że ccp chce aby w dust grali ludzie nie zwązani ze światkiem eve żeby bylo ciekawiej.
Jak już pisałem na ps3 nie ma darmowego shootera więc praktycznie każdy gracz który ma ps3 jest potencjalnym fanem dusta.

--- Cytat: Mona X w Styczeń 08, 2013, 19:24:27 ---http://www.g4tv.com/games/ps3/shooter/

--- Koniec cytatu ---

Mona i co z tego? skoro o większości z tych tytułów nikt nie pamięta , reszta nie ma opcji multiplayer albo serwery ma już dawno zamknięte albo ssie.

doublePP:

--- Cytat: mapryl w Styczeń 10, 2013, 06:39:39 ---Doom ale pomyśl teraz ,że jeśli gracze EVE zaczeli by grać w Dust na PC to przestali by grać w EVE... :P

--- Koniec cytatu ---

No tak tylko mi nie mów, że EVE to jest jedyna gra w jaką grasz ;). Ja na ten przykład czasem lubię sobie postrzelać np. w Firefall. Tak więc chciałbym pograć sobie w strzelankę powiązaną z EVE, bo mnie kręci klimat tej gry, ale nie stać mnie na zakup PS3 tylko dla DUSTA, zresztą nie umiem grać przy użyciu Pada, lata używania myszki i "narzędzia tortur" aka klawiatury zdeformowało mi palce  ;)

Tak więc szkoda, że CCP podpisało exlusive  :'(

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Lindhas w Styczeń 10, 2013, 14:15:50 ---No tak tylko mi nie mów, że EVE to jest jedyna gra w jaką grasz ;). Ja na ten przykład czasem lubię sobie postrzelać np. w Firefall. Tak więc chciałbym pograć sobie w strzelankę powiązaną z EVE, bo mnie kręci klimat tej gry, ale nie stać mnie na zakup PS3 tylko dla DUSTA, zresztą nie umiem grać przy użyciu Pada, lata używania myszki i "narzędzia tortur" aka klawiatury zdeformowało mi palce  ;)

Tak więc szkoda, że CCP podpisało exlusive  :'(

--- Koniec cytatu ---
Po pierwszej dobie używania pada zdarłem sobie gardło od przeklinania  :-\ ..ale po trzech dniach już się chwyta. Najgorzej jest przerwać na tydzień, czy coś takiego, bo później od nowa trzeba skillować czułość kciuków.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Styczeń 10, 2013, 23:24:05 ---... trzeba skillować czułość kciuków...

--- Koniec cytatu ---

Ciekawy tekst ]:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej