Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (34/80) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: KiFuso w Styczeń 08, 2013, 18:50:55 ---Trochę dziwny tok myślenia. PS3 został wybrany z racji a) granie multi jest darmowe b) wsparcie Sony. Shooter free 2 play na 360 nie ma prawa bytu z podstawowej przyczyny - aby grać online trzeba mieć wykupioną subskrypcje. Najlepiej wydać DUSTa w pierwszej kolejności na PS3 a potem próbować zawojować 360 (gdzie znajduje się najwięcej graczy strzelanek) - większe prawdopodobieństwo sukcesu.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie.

--- Cytat: Gromor w Styczeń 08, 2013, 18:34:26 ---P.S. moja postać z Dust już od 2 miesięcy jest w UA, ciekawe czy przy przenoszeniu to zostanie ^^

--- Koniec cytatu ---
Nie, a z BS na 5 nie musisz się śpieszyć - narazie orbital bombardment jest na etapie destroyera z light działkami.

--- Cytat: HammerSnake w Styczeń 08, 2013, 10:39:47 ---Swoją drogą ciekawe czy mają plan awaryjny na wypadek gdy dust się nie przyjmie lub co jest w miarę normalne ludziom gra się znudzi po miesiącu/konkurencja wyda nowego fpsa z lepszymi wodotryskami i nie będzie komu robić ruchu na planetach. Myślę tutaj bardziej o evce i zmianach wprowadzonych do mechaniki, ekonomii przez dusta.

Może nie biorę pod uwagę siły fanów evki, którzy kupili konsole specjalnie pod dusta. Na jednym monitorze kopanie skałek, a na drugim piechur z karabinem. 8)

--- Koniec cytatu ---
Dust nie będzie potrzebował planu awaryjnego. Tak jak w Eve, każdy kolejny patch jest po trochu takim planem awaryjnym. Jakiekolwiek próby przeniesienia gry na inną platforma(poza PS4) byłoby gwoździem do trumny. Konkurencja nie śpi, jest aktywna, a mimo to rzesze sympatyków Dusta stale rośnie. Beta w obecnym stadium nie nudzi się po miesiącu gry, trudno jest mi sobie wyobrazić jak przeniesienie na TQ z jego polityką, marketem i wszystkim miałoby komuś przyśpieszyć "wypalanie się" od środka. Poza tym obecnie developerzy dodają coś do bety co 4-5tygodni i przeważnie to są kolosalne zmiany, które niesamowicie urozmaicają grywalność.

I jeszcze coś w temacie ludzi z zewnątrz - to nie jest tak że oni czekali na merge z założonymi rękami, wiele osób bardzo poważnie podeszło do sprawy i nie zdziwiłbym się gdyby pewnego piątkowego wieczoru(w niedalekiej przyszłości) flocie sympatyków orbitali zwalił się na głowę gang piratów współpracujący z żołnierzami na dole ::). 

Goomich:

--- Cytat: mapryl w Styczeń 08, 2013, 17:07:29 ---Macie poniekąd błędne rozeznanie.
Dlaczego wydają Free2Play MMO Shooter na PS3 zamiast PC który ma większy rynek?
Bo na rynku shooterów PC jest bardzo , bardzo ciężko się przebić, jest mnóstwo dobrych strzelanek.
A teeraz popatrzmy na rynek konsolwy. XBOX ma swoje HALO,BF3 i MW3 a PS3 ma tylko MW3 i BF3
--- Koniec cytatu ---

http://www.g4tv.com/games/ps3/shooter/

Dagund:
Dust obsluguje klase i mysz? Gdzies czytalem ze to mozna podlaczyc pod ps3.

HammerSnake:
Znaczy się chodzi mi o to, że dust ma mieć wpływ na eve i odwrotnie, bo to ma być niby ta innowacja. Więc ekonomia evki będzie w pewnym sensie zależna od dusta. Ciekawe jak to wpłynie na ceny plexów  ;D.

No chyba, że chodzi o to, że byle kto może sobie nacisnąć f1 na orbicie jak ktoś na dole kliknie airstrike i zobaczy jakąś animacje na mapie planety i tyle- to by wtedy nie miało większego sensu. No chyba, że ktoś jest marzycielem w chmurach i nawdychał się filmików "i was there".  8)

Pożyjemy zobaczymy, patrząc na to ile kasy wpakowali to chyba rzeczywiście postawili wszystko na jedną kartę.

Gromor:

--- Cytat: Dagund w Styczeń 08, 2013, 21:09:19 ---Dust obsluguje klase i mysz? Gdzies czytalem ze to mozna podlaczyc pod ps3.

--- Koniec cytatu ---

Obsługuje i da się grać, tylko że na max czułości jednak by zrobić obrót o 180stopni to mi wychodzi jakieś dwa do trzech machnięć myszka po podkładce. Spowolniona jest po prostu by grających na padach nie zdominować. Może coś zmienią w przyszłości.

edit: odwołuje, źle miałem myszkę ustawioną, działa bardzo dobrze, jak na PC

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Styczeń 08, 2013, 19:21:14 ---
 Nie, a z BS na 5 nie musisz się śpieszyć - narazie orbital bombardment jest na etapie destroyera z light działkami.
--- Koniec cytatu ---
Nabijałem się że DT się przedłuży niż planowane 5 godzin i 15 minut.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej