Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (30/80) > >>

EmiLLos:
Po 4 godzinach testów zrezygnował. Dupny ten dust

Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

kolo:
Witam.

Zapraszam wszystkich, którzy grają w Dust514 na nasz Kanał w grze "Dust PL"

Wiem jak łatwo i za darmo otrzymać kod do Dust514 "All Access". Więcej info na życzenie.

Xarthias:

--- Cytat: kolo w Listopad 26, 2012, 19:26:58 ---Wiem jak łatwo i za darmo otrzymać kod do Dust514 "All Access". Więcej info na życzenie.

--- Koniec cytatu ---
Legalnie?

kolo:

--- Cytat: Xarthias w Listopad 26, 2012, 20:54:06 ---Legalnie?

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście że legalnie.

kolo:
Aby otrzymać kod do Dust514 "All Access" trzeba wejść do Playstation Home. Następnie wejść w zakładkę "Dust514". Będzie tam kilka pomieszczeń. W jednym z pomieszczeń należy obejrzeć 4 filmiki prezentujące 4 różne rasy. Potem należy zagrać w gierkę, która znajduje się w kolejnym pomieszczeniu. Nie ma znaczenia czy wygracie czy przegracie, ważne aby zagrać. Jak już skończycie grę wracacie do pomieszczenia gdzie oglądaliście filmiki, podejść do jednego z ekranów (chyba pierwszy na lewo) i potwierdzić wykonanie zadania. W nagrodę za wykonanie zadania otrzymacie kod do Dust514 "All access". Kod wpisujecie w sklepie "PS Store" lub w zakładce reedemcode z pozycji systemu PS. Miłej gry;)

Zapraszam również na nasz komunikacyjny kanał  w grze "Dust PL"

Jest to gra całkowicie za DARMO.

Płacisz tylko jeżeli chcesz zakupić "walutę" AUR (opcjonalnie), za którą kupujesz m.in. zbroje, bronie, modułym i skill boostery. Rzeczy kupione do fittingu za AURy wymagają mniejszego wkładu "Skill Points", które dostajesz za każdą walkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej