Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (27/80) > >>

Doom:

--- Cytuj ---1 błąd dusta 14 nie jest na pc - i ten projekt nie ma szans powodzenia
--- Koniec cytatu ---
Wiekszym błędem IMO jest to ze zamiast potencjalnie wysłać dustowcom prubujacym infiltrować moje instalacje parę sześciopaków torped z ravena muszę ściągać własnych najemników

--- Cytuj ---Dust nigdy nie wyjdzie na xBoxa - to za sprawą polityki Microsoftu, a nie chęci CCP.
--- Koniec cytatu ---
Exclusiv dany sony pewnie też ma tu coś do gadania

--- Cytuj ---Dlaczego uważasz to za błąd?
--- Koniec cytatu ---
Bo to shooter ma być, a takie gry tylko klawiatura i mysz, jak to udowadniali wielokrotnie ludzie grający na PC, geekom od konsol którzy próbowali im fikać na wspólnych serwerach

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: Doom w Październik 01, 2012, 22:35:22 ---Wiekszym błędem IMO jest to ze zamiast potencjalnie wysłać dustowcom prubujacym infiltrować moje instalacje parę sześciopaków torped z ravena muszę ściągać własnych najemników
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz ich specjalnie ściągać, wystarczy że ich zrekrutujesz do corporacji, sypniesz paroma czołgami, pistolecikami raz na tydzień :) i sami będą zasuwać od struktury do struktury.

--- Cytat: Doom w Październik 01, 2012, 22:35:22 ---Bo to shooter ma być, a takie gry tylko klawiatura i mysz, jak to udowadniali wielokrotnie ludzie grający na PC, geekom od konsol którzy próbowali im fikać na wspólnych serwerach

--- Koniec cytatu ---
Doom, pod tym względem Dust jest bardziej rozwinięty od konkurencji - w trakcie rozgrywki możesz dowoli przeskakiwać z KB/M na DS, czy PSM - raczej nie ma takiej gry na pc, która by to umożliwiała.

Gromor:

--- Cytat: Doom w Październik 01, 2012, 22:35:22 ---Bo to shooter ma być, a takie gry tylko klawiatura i mysz, jak to udowadniali wielokrotnie ludzie grający na PC, geekom od konsol którzy próbowali im fikać na wspólnych serwerach

--- Koniec cytatu ---

Ale Dust działa na konsoli z klawiaturą i myszka, sam gram tak właśnie i bardzo fajnie to wychodzi :P

Edit:
http://www.eurogamer.net/articles/2011-06-09-will-ps3-exclusive-dust-514-head-to-xbox
mały artykuł o problemach produkcji MMO na xbox'a. Ogólnie jak Nosum Hseebnrido powiedział, chodzi o politykę firmy. Sony pozwala na większą swobodę. Kiedyś też przeczytałem, tylko nie jestem pewien czy to prawda, czy plotka, ale microsoft po prostu krzywo patrzy na gry f2p z mikro transakcjami. Że niby wolą dostawać kasę od razu, ale to tak powiedziałem, możliwe że to plotka.

Nosum Hseebnrido:
Właśnie ktoś mnie zaprosił na polski kanał in-game, nazywa się "Dust PL".

Zlorf:
Dobra, najemnicy!  ;D Podawać nicki pod jakimi gracie w Kurz514.
Mła to Zlorf flanelostopy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej