Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Nosum Hseebnrido:
Wipe już był. Wraz z premierą będzie tylko reset skilli - gracze zachowają dotychczas zdobyte sp i będą mogli je jeszcze raz rozdzielić. Poza tym tak jak pisze Skan całe AURUM wydane w trakcie bety zostanie zwrócone. Oczywiście nagrody od CCP za uczestnictwo w becie nie zostaną skasowane. A co do ISK'ów to nie wiem, ale chyba tak jak zwykłe assetsy zostaną skasowane.
Co do sp'ków to już nie pamiętam, w którym dev-blogu ale w jednym z nich CCP wyjaśniało, że dust będzie miał passywny i aktywny mechanizm zdobywania skill pointsów. Czyli że sp będą zdobywane podobnie jak w eve(w czasie rzeczywistym) oraz po każdej bitwie, gracz będzie nagradzany 'wolnymi' sp'kami za osiągnięcia(nie koniecznie tylko za kille), które będzie można dozwoli rozdysponować.
Nosum Hseebnrido:
Serwer up od godz 2:00 tej nocy:
https://twitter.com/CCP_CmdrWang/status/227715215209422848
(Sorrki za post pod postem :P)
Emnalyeriar:
Nie mogę się połączyć, pokazuje mi, że mój dostęp wygasł :C
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: Emnalyeriar w Lipiec 25, 2012, 23:21:55 ---Nie mogę się połączyć, pokazuje mi, że mój dostęp wygasł :C
--- Koniec cytatu ---
Może miałeś weekendowy klucz?
Emnalyeriar:
Tak, miałem weekendowy. Muszę założyć nowe konto? Akurat wyjeżdżam dzisiaj do niedzieli więc i tak nie będę mieć okazji pograć ale chętnie się dowiem co muszę zrobić, żeby pograć przy następnym otwartym dostępie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej