Eve Online > Patche i dodatki
Fixing lag: seria blogów
Goomich:
--- Cytat: Xarthias w Sierpień 25, 2010, 13:57:59 ---Cóż, posiedziałem kilka minut przy laptopie, na którym był(y) takowy(e) zainstalowany(e).
--- Koniec cytatu ---
I nie miałeś przy sobie pamięci USB? Nub.
Doom:
--- Cytuj ---Dowiedziałem się też kilku fajnych rzeczy o tym, co będzie w najbliższym dodatku, ale muszę was rozczarować - nie puszczę pary z ust.
--- Koniec cytatu ---
Tak długo jak nie zaczniesz używać interfejsu dźwiękowego do przenoszenia swoich myśli na forum tak długo słowa nie złamiesz >:D
Więc co fajnego (DLA POD PILOTÓW nie palantów z konsolami) będzie w nowym dodatku?
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Sierpień 25, 2010, 14:35:08 ---Więc czy coś fajnego (DLA POD PILOTÓW nie palantów z konsolami) będzie w nowym dodatku?
--- Koniec cytatu ---
Fixed.
Xarthias:
Zależy, co kto rozumie przez "fajne". Dla mnie (a konsoli nie posiadam) ten dodatek zapowiada się interesująco, zarówno od strony nowego contentu jak i zmian mających na celu usprawnienie obecnych ficzerków. Pytanie tylko, czy wszystko co zaplanowali uda im się do końca listopada zrealizować. Jeśli tak, to imo będzie to jeden z większych (i lepszych) dodatków ever ;)
Doom:
* Doom porównuje listy "co ma być" "co jest" dwóch ostatnich dodatków po czym sceptycznie czyta jeszcze raz post wyżej...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej