Eve Online > Dyskusje ogólne
O statkach: hity i shity
Skeer:
Mystiq jak zwykle się popisał wiedzą na temat sabrów :)
Zgodzę się z tym, że cruzy są problematyczne - ale zdjąć można. Hace - tym bardziej. Ja się boję Sacri i Ishtarki, resztę spokojnie atakuję. BSy? Pomijając neut dominixa to sabre wygrywa z każdym po wielu minutach gryzienia tanka.
Colonel:
--- Cytat: Kane McCallan w Sierpień 23, 2010, 20:02:28 ---Az sie lezka w oku zakrecila, bo nie zawsze tak bylo ;)
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce, korp mial swieto jak zlapal vagabond-a i ubil :)
Ale w chwili obecnej cynabal nawet nie jest namiastaka tamtych czasow, mimo ze jest taki super-uber.
--- Koniec cytatu ---
kiedys latanie Vagasem bylo beztroskie
bo nano to bylo nano i raczej slabo mozna bylo sobie z tym radzic...
scramblery nie wylaczaly mwd a nosy zabieraly przeciwnikowi energie zeby u ciebie byl full cap....
teraz zeby latac tamtymi technikami trzeba byc cyrkowcem...
ale cyrkowcy wciaz sa :)
amra:
--- Cytat: Colonel w Sierpień 23, 2010, 22:22:33 ---kiedys latanie Vagasem bylo beztroskie
bo nano to bylo nano i raczej slabo mozna bylo sobie z tym radzic...
scramblery nie wylaczaly mwd a nosy zabieraly przeciwnikowi energie zeby u ciebie byl full cap....
teraz zeby latac tamtymi technikami trzeba byc cyrkowcem...
ale cyrkowcy wciaz sa :)
--- Koniec cytatu ---
Niestety nie zgodze, sie z twa opinia. Kiedys trza bylo byc cyrkowcem tez, ale jak byles dobry to byles naprawde nieuchwytny.
Dzis bycie nawet super cyrkowcem niewiele ci pomoze w 0.0
Po low-sec to sie zgodze ze cyrkowiec da rade ciagle.
Wybierz sie kiedys vaga do zamieszkalego regionu w 0.0 ;)
silvia:
--- Cytat: Skeer w Sierpień 23, 2010, 22:21:35 ---Mystiq jak zwykle się popisał wiedzą na temat sabrów :)
Zgodzę się z tym, że cruzy są problematyczne - ale zdjąć można. Hace - tym bardziej. Ja się boję Sacri i Ishtarki, resztę spokojnie atakuję. BSy? Pomijając neut dominixa to sabre wygrywa z każdym po wielu minutach gryzienia tanka.
--- Koniec cytatu ---
Aha.... 1vs1? ;d
Polecimy po kolei
Sabre vs cerberus
Sabre vs deimos
Sabre vs muninn
Sabre vs vagabond
A potem...
Sabre vs scorp
Sabre vs raven
Sabre vs maelstrom
Sabre vs phoon
Sabre vs tempest
Sabre vs dominix (nie neuting)
Sabre vs megathron
Sabre vs hyperion
A potem jeszcze cruzy....
Sabre vs ruppy
Sabre vs thorax
Sabre vs vexor
Sabre vs arbi?
Bcki tez pojedziesz?
+16 kills on mah ubah kb, c/d?
Oxylan:
Hity
Stealth bombery, na upartego mozna solować, ale lepsze są w teamie, są z papieru ale robią duże kuku i mogą fitować w cov ops cloak.
Wszystkie heavy dictory, słabo biją za to świetny tank i potrafią zawstydzić wszystkich mistrzów low seków którzy praktykują ftowanie statkow tylko warp core stabami ;) wyskilowałem wszystkie ale obecnie latam tylko onyxem, stracilem juz kilka ale nie jest mi szkoda zapłacic za nowego, cenie je bo gram z altami, na solo raczej kiepskie zresztą może się mylę bo nie umiem grac solo wiec to domysły, aż z ciekawosci sprawdzilem kb korpa i wychodzi ze onyx alta załapał się na najwiekszą ilość zabić 81 :)
Wszystkie najtańsze wersje battleshipów, domi dual rep tank + ogre albo sentry robi swoje, gedona i typhona mozna zrobić na + 900dps do tego świetny bufor podobny do battleshipów które kosztują 120mil za sam hull...
Shity
Wszystkie battleshipy ktore wymagają minimum battleship na lvl trzy, przy cenie 100+m za sam hull oraz z całym fitunkiem + rigi wychodzi 200mil +- 30m, jak dla mnie za taką cene oferują zbyt mało, chyba że zastosowanie do pve, ale do pvp bez rewelacji.
Legion :o
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej