Eve Online > Dyskusje ogólne

O statkach: hity i shity

<< < (11/19) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 16:21:07 ---To miałem na myśli.

Miałem to szczęście, że pierwsze dwa Cynabale kupiłem po 120 mil (efekt buga z BPO). Dziś latam czwartym z kolei, łącznie 374 killi w małych gangach. IMHO - koszt zakupu zwrócił się wielokrotnie.

--- Koniec cytatu ---

I zpaomniales dodac "solidne doswiadczenie z latania vagasem", sadze ze ktos "zielony" i w pvp a najlepiej w matarsko-angelowych shipach to spali 10 w tydzien a moze nie ubic nikogo ;)

SokoleOko:
Faktycznie... "a new week, a new Vaga" żartował sobie ze mnie mój CEO, który był kapitalnym nauczycielem latania Vagabondem. Trochę tych Vagabondów mi spadło ;)

amra:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2010, 18:23:53 ---Faktycznie... "a new week, a new Vaga" żartował sobie ze mnie mój CEO, który był kapitalnym nauczycielem latania Vagabondem. Trochę tych Vagabondów mi spadło ;)

--- Koniec cytatu ---

Az sie lezka w oku zakrecila, bo nie zawsze tak bylo ;)
Dawno, dawno temu w odleglej galaktyce, korp mial swieto jak zlapal vagabond-a i ubil :)

Ale w chwili obecnej cynabal nawet nie jest namiastaka tamtych czasow, mimo ze jest taki super-uber.

Kara Mon:
Super-uber moze nie jest , ale daje mase radosci latanie nim, moze dla jednych wygladac ze cynabal to wyczesany statek z ktorym sie nei da walczyc, ale latajac nim bardziej mi to przypomina balansowanie na cienkiej linie gdzie jeden blad i wtopa murowana . Dlatego taki fajny a nie tylko strzelanie do primary bedac zalignowanym na slonce  :P

Ellaine:
Hity:
Zealot: po latach z droniakami okazalo sie ze latanie prostym statkiem ktory namierza strzela i czesc jest super.

Domi, ishtar: bo uniwersalne, wielozadaniowe i wygodne. Z sentry T2 jeszcze lepiej.

Bombery: bombery sa teraz wreszcie mile w lataniu i dobrze zrownowazone, super fajne i wydajne. Az zrobilem skill na rakietki.

Sabre: jeszcze nie umiem nim latac (tzn jako gracz) ale jak sie naumiem to zabije wszystkie fryty niahahaha!

Logistyki: sa super bo mam wylumaczenie czemu mam tak malo killi i wszyscy mnie lubia mimo chudego kb ;)

Viator: super statek pvp w lowsecu. :)

Shit:
Sacri: pamietam ze sie nim strasznie podniecalem jako nubek. Teraz nie mam pomyslu do czego toto uzyc.

Thanatos: kiedys zrobilem go sobie do transportu ale z biegiem lat wyparly go JFy. Farmi mi 2 razy slabiej niz sie spodziewalem. W pvp kaza mi stac jak dupa daleko od bitwy i przypisywac drony. Do duzych flot musze jakies dziwne triage skillowac co pewnie zrobie za rok po remapie. Kiszka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej