Śmietnisko > Flamewar

Akieta o BU-FU (było Zakład o BU-FU)

<< < (4/13) > >>

Ragelogy:
Oj przepraszam, ja BU FU szanowałem do pewnego momentu, gdyby było inaczej zaczoł bym trolować na zasadzie kiedy postowali i dlaczego coraz rzadziej.

Zadałem proste pytanie w pierwszym poście a Wy doszukujecie się zamierzonego flejma z mojej strony.

@NeX na Twoje "LOL" cóż można odpisać, chyba tylko tyle że jednak to nie BU FU rządzi w atlasie, i to nie do nich ostateczna decyzja nalezy, wlasciwie to zadna nie nalezy ale to tak ad'hoc.

Mikker:
NIe zrozumiales mnie zdeka :
Jak sam trollujesz i flamujesz nie dziw sie ze zostanie ci odpowiedziane tak samo.

NeX:

--- Cytat: Ragelogy w Sierpień 20, 2010, 02:51:20 ---
@NeX na Twoje "LOL" cóż można odpisać, chyba tylko tyle że jednak to nie BU FU rządzi w atlasie, i to nie do nich ostateczna decyzja nalezy, wlasciwie to zadna nie nalezy ale to tak ad'hoc.

--- Koniec cytatu ---

Chrzanić wpływ BUFU na Atlas. Nie chcę się Ciebie czepiać, ale hazard to twardy biznes, a sam nie przyłożyłeś się specjalnie do warunków zakładu, więc tylko do siebie możesz mieć pretensje, że jest traktowany w kategoriach jajoflejmu.

Wszelkie opcje związane z Atlasem są pozbawione determinującego znaczenia, choć mogą podzielić pulę (coś jak kolor w ruletce). Czynnikiem determinującym wygraną przez dyrektora BUFU jest dezyzja dyrektora BUFU o pozostanu, lub wyjściu z Atlasu. Jakakolwiek by ta decyzja nie była.

Jedyny możliwy RANDOM dla dyrektora BUFU w tym zakładzie, to ewentualne wywalenie BUFU z Atlasu w innym terminie niż on sam obstawił, lub jeśli obstawił, że zostaje.

Wybacz, ale w EVE grają generalnie ludzie umiejący liczyć. Mając symboliczną szansę aby konkurować z dyrektorem BUFU nie obstawia się kasy. To że pula idzie do podziału nie zmieni śmieszności sytuacji, że BUFU niemal z absolutną pewnością jest wśród wygrywających, bo teoretyczna sytuacja zaskoczenia dyrektora wywaleniem jest statystycznie pomijalna.

Trzeba było ankietę dla jaj zrobić, a nie zakład. ;)

Terion:
brakuje opcji bufu juz postawilo kreske na atlasie, zlozylo aplikacje do dronkowcow, a aktualnie gra w WoT  8)

Ragelogy:

--- Cytat: Terion w Sierpień 20, 2010, 08:51:51 ---brakuje opcji bufu juz postawilo kreske na atlasie, zlozylo aplikacje do dronkowcow, a aktualnie gra w WoT  8)

--- Koniec cytatu ---

To mnie powaliło :D

Nex i reszta przekonaliście mnie.
Edit w pierwszym poście.

Ja głosuje na opcje 2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej