Śmietnisko > Off Topic

Komorka z androidem a EVE

<< < (3/3)

Khobba:
heh, żarty żartami, ale jedyne, co w ogóle da sie zrobić, to to, na co pozwala api eve (czyli evemon). Autozmieniarki skilli raczej zbyt szybko nie zobaczymy, ale mam nadzieję, że rozwój evegate pozwoli na realtime chat między graczami w grze, a poza nią. I tak sytuację znacznie poprawił nowy browser, który dzięki chromium radzi sobie z javascriptowymi chatami w rodzaju tego centralowego.

dapman:

--- Cytat: KusKus w Wrzesień 03, 2010, 16:21:22 ---Hmmm uzywam od kilku tygodni i mam pewien problem, wam tez czasem wywala nieznany blad aplikacji z komunikatem ze brutalnie musi zakonczyc zywot aplikacji?

--- Koniec cytatu ---

Przypadkiem nie uzywasz jakiegos alternatywnego launchera.
Mi tez tak zaczelo wyskakiwac po zmianie na "launcher pro plus".

Tloluvin:

--- Cytat: Khobba w Wrzesień 03, 2010, 20:08:43 ---mam nadzieję, że rozwój evegate pozwoli na realtime chat między graczami w grze
--- Koniec cytatu ---
Dostep do corp chata z poziomu evegate bylby super. A jak jeszcze dorzuciliby mozliwosc sprawdzania marketu to juz wogle bylaby bomba. No i BTW ryzyko dyscyplinarki spadloby do zera  ;)
PS
No i mogliby zintegrowac evegate z my character (http://www.eveonline.com/character/skilltree.asp)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej